NOVINKY

By Elizabeth Lore - 1/11/2018

Všem přeji pěkný den! Dnes mám pro vás článek, o který jste si psali nejednou. Ještě minulý jsem se pustila do testování nových produktů, nic jiného jsem nepoužívala. Dnes to bude jen o pleťovce, příště se zaměřím na vlasy. Pokud jde o pleť, zastávám ten názor, že všeho moc škodí. Vždycky používám jeden pleťový krém, krém na oční okolí a pleťovou masku. Samozřejmě pleť i odličuji a občas použiji micelárku, tam sahám po značce Garnier a Mixa. Ale zpátky k dnešnímu článku. O pleť se pečlivě starám každý den, již 7 let si potrpím na konkrétní produkty a postupy. Je fakt, že někdy jdu spát bez odlíčení, ty divoké večery dávají pleti vždycky zabrat, ale jinak to vůbec nezanedbávám. Pravdou také je, že mám svého estetického dermatologa a občas své pleti dopomůžu i injekcemi. Kvalita pleti se ale ovlivnit nedá ničím jiným, než péčí a dobrou kosmetikou. Nezáleží na značce, nezáleží na ceně, ale na tom, co vám vyhovuje a jak se o sebe staráte.


Pokud jde o pleťové krémy, používám krémy pro smíšenou pleť a také rozjasňující krémy. A to už od nějakých 17ti let, coz je vlastně 10 let, kdy používám jen tyto dva druhy krému. Zkoušela jsem samozřejmě i hydratační krémy, ale občas mám mastné čelo, takže jsem se spíš leskla. Nyní používám rozjasňující krém Vichy Ideália. Kdysi jsem se mi do rukou dostal vzoreček a byla jsem moc spokojená. Dobrý je i na léto, kdy se skoro vůbec nelíčím, na opálené pleti to rozjasnění obzvlášť vynikne.



Krém na oční okolí Benefit It’s Potent! je také rozjasňující. Krémy od Benefitu mají strašně krásné balení, ten korek je boží. Pleťový krém z této řady jsem neriskovala, nejdříve bych potřebovala vzoreček. Ale pokud jde o oční okolí, tam už se krémů tolik nebojím, pokud vím, že jsou kvalitní. Pleťové krémy jsou pro mě problém, protože mi nesedne jen tak nějaký. Buď mi pleť podráždí, začne se mastit, vyskáče mi akné a tak dále. Bez vzorečku si bohužel žádný pořídit nemůžu, testování je v mém případě nezbytné. Ale zpátky k tomuto krému od Benefitu. Oční okolí krásně projasní ihned po použití a musím říct, že kůže je viditelně svěží, uhlazená a pohled je celkově projasněný.




Pleťová maska Glam Glow. Já si vybrala Thirstymud, která je hydratační. Pleť totiž potřebuje hlavně hydrataci. A vzhledem k tomu, že mi neyhovuhují hydratační krémy, vzala jsem si alespoň hydratační masku. Pleti dodává optimální úroveň vláhy a vyživuje ji. Je vhodná i pro muže, s přítelem se maskujeme spolu. Glam Glow je hollywoodská značka, kterou v roce 2010 založili Glenn a Shannon Dellimore pro okruh svých známých, až časem se začala firma rozrůstat a jejich produkty se dostaly až k nám. Já s touto značkou sympatizuji obzvlášť díky vízážistovi, který má nyní i vlastní značku kosmetiky, tedy Jeffree Star. Znáte ho? Já ho zbožňuji.



A ještě jeden produkt, který jsem tedy chtěla zarařadit spíše do vlasovky. Kouzelný třpytivý suchý olej Nuxe, který se dá využít na pleť, tělo i vlasy. Dávám si ho na obličej před líčením. Rozjasňující produkty jsou u mě aktuálně hodně oblíbené. A suché oleje obecně miluji. Vůně produktů Nuxe je také proslulá, ale zatím ji nemám, třeba příště.


Nevěděla jsem jakým způsobem vám mám olejíčeki vyfotit, aby bylo znatelné, kolik třpytek v něm je, je krásně bronzující, sytě oranžový se zlatými odlesky. Je to nádhera. Pokožka i obličej vypadá opáleně a zářivě.


A to je pro dnešek myslím všechno. V přístím článku bychom se mohli zaměřit na čistění pleti, séra t řeba také péči o zuby. Námětů je ještě hodně, tak ať mám o čem psát. Mějte krásný zbytek dne! Vaše Elizabeth.





  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov