RANDOM

By Elizabeth Lore - 1/22/2018

První random v tomto roce, jsou to spíš i novinky a nákupy, ale mám tu různé fotky, obzvlášť fotka kocoura mi do rubriky s nákupy moc nesedí. Dlouho jsem tu neměla fotku z Holfloru, jeden z mála podniků, kam si ráda zajdu sama. Nová rtěnka Guerlain, recenze už na blogu byla. Nové brýle a kryt na telefon, ten mramor je krásný.


Narozeninová kabelka, přítel už to bere zřejmě jako tradici a kupuje Guessky. Má na mě rád rudou barvu, často vybírá rudou, pokud jde o mě. Zvláštní je, že já si červenou nekupuji skoro vůbec. Ale nehry červené nosím moc ráda. Kabelka má stříbrné kování, takže nepůsobí zbytečně pompézně a zároveň i lacině. To stříbro se k ní dokonale hodí. Odstín červené je neskutečně sytý, je krásná.



Kocoura se mi vždycky povede ostře vyfotit jen takhle. Obličej skoro nikdy. Vidět ho ale můžete občas na mém Instagramu, obzvlášť ve stories. Odkaz na můj Instagram máte zde na blogu v pravém panelu. Pokud máte mobilní zobrazení (koukáte na můj blog na telefonu), tak sjeďte úplně dolů.


Lak a vysoušeč laku Pupa jsem si koupila z nouze, výletovali jsme po Praze a večer jsme měli jít na jeden event, no a já bez manikúry nejdu nikam. Nehty jsem si nalakovala v autě, suché byly během několika vteřin.



Tyhle tenisky jsem vám možná už ukazovala, možná taky ne.


Do nového roku s novou peněženkou. Calvina mám ráda, v poslední době tam nakupujeme často. Já zatím ulovila tedy peněženku, šál a tašku pro přítele. Šál zatím vypadá dobře, uvidíme jak dlouho vydrží. 


A nakonec nové produkty Victoria’s Secret. Tělové mléko a toaletka Sheer Love voní nádherně, jakmile něco voní mému příteli, tak to znamená, že je to dobré. Alespoň pro mě samozřejmě. Produkty VS mám ráda, vedle klasických krémů se ráda mažu i tímto tělovým mlékem, jsou totiž hodně parfemované. Za ty roky jsem jich vyzkoušela už hrozně moc. Některé jsou přeslazené, ale zrovna tato řada mi voní nejvíc. Toaletka je ideální do kabelky, není těžká, i když je ve skle, flakonek se taky neomlátí, něco vydrží. 





Pro dnešek je to vše! Krásný den mějte. Vaše Elizabeth!

  • Share:

You Might Also Like

14 komentárov