Remington RETRO

By Elizabeth Lore - 1/31/2018

Pár let už si přeji nový fén, pořád jsem se nemohla rozhodnout který pořídit, samozřejmě bych sáhla opět po Remingtonu. No a když jsem viděla retro fény Remington, bylo to jasné. Před pár dny mi domů dorazil a můj první dojem? Fén jako pro Barbie. Ten motorek, strojek, nebo jak to nazvat? Je bomba, ten design a úžasný odstín modré. Žehličku na vlasy mám v bílé barvě, takže mi to krásně ladí. Pokud ho chcete hledat přímo pod jeho názvem je to Remington Retro Bombshell Blue. Nakupuj tady.



Kování na fénu je stříbrné, barvička je taková baby blue. Dělá se i v růžové, klikni sem. Aktuálně mi fénování zabralo asi pět minut, vlasy si fénuji přes hřeben do rovna. S tímto fénem postupuji stejně, jen to trvá asi dvě minuty. Má větší výkon, je to znát. Vlasy vysuším ručníkem, pak je nechám chvíli odpočinout, vetřu olejíček a fénování mám pak hned hotové. Vlasy po vyfoukání působí zdravě a hlavně leskle. Je opravdu podtstané nejít například spát s mokrou hlavou, ráno už ty vlasy tak hezky neupravíte a určitě budou trošku krepaté. Vlhkost vlasům přes noc nijak neprospívá a logicky se tím hodně zvlní. A na lesk můžete zapomenout, to je jasné.


Někdo by mohl namítat, že kvalita vlasů je hlavně o produktech, ale není to pravda. Jde i o péči a o přístroje, které používáte, tedy fény, kulmy, žehličky. Už jsem to na blogu psala jednou, byla jsem u kamarádky, použila jsem její žehličku a bylo to strašné. Úplně jsem cítila, jak mi vlasy ta žehlička táhne, jakoby dusí a smaží, byly takové oschlé, jako spálené a strašně to tahalo. I na prádlo si přece koupíte kvalitní žehličku a nastavujete teplotu žehličky apod. A to teprve u žehlení vlasů, tam to přeci nenecháte jen tak. Proto věřte, že opravdu záleží na tom, jaké přístroje pro úpravu vlasů používáte. Jako vizážistka jsem ve spoustě skupinách na Facebooku atp. Pokud jde o doporučení na konkrétní značky, pokud jde tedy o tepelnou úpravu vlasů, vždycky se tam objevuje z velké většiny Remington. Jediné, na co bych upozornila je ten motorek na stranách. Fény mají většinou motorek (sání) vzadu a musíte si dávat pozor, aby vám fén nenasál do motorku vlasy. U tohoto fénu si musíte hlídat motorek ze strany fénu, nesmíte si tím fénem zajíždět úplně do vlasů. To samé platí v předklonu, ale je to o zvyku.



Jak se vám líbí? Pro mě je to příjemná změna, takový výrazný fén. Ranní foukání vlasů je hned veselejší. Mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.








  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov