Transparentní pudry

By Elizabeth Lore - 1/15/2018

Dnes mám pro vás článek o pudrech. Pokud jde o značku Make Up For Ever, stojím si za tím, že to je jedna z nejlepších značek. Odpovídá tomu i cena. Můj první MUFE produkt byl celkem známý produkt, HD foundation. Našla jsem na něj i několik negativních recenzí, což jen potvrzuje, že žádný produkt nemusí sednout všem. Já všechny HD produkty potřebuji hlavně na focení, čímž se dostáváme k dnešní recenzi, což je sypký transparentní pudr, samozřejmě HDčko. Sypký transparentní pudr používám každý den. Musím tedy říct, že jsem dřív pudry skoro vůbec nepoužívala, bronzery samozřejmě ano. Ale nikdy jsem se moc nepudrovala, spíš vůbec. Dneska už se pudruji s naprostou samozřejmostí. Pokud jde o odstínu pudrů, to je asi to hlavní, co mi vždycky vadilo, nikdy jsem nenašla ten pravý. Kolikrát jsem si koupila pudr a byl mi k ničemu. Ty odstíny mi daly zabrat. Transparentní pudr je pro mě vyloženě vykoupení! Nemluvím o tom, že nemusím řešit i modelky a kupovat si několik pudrů v různých odstínech.


O tomto pudru od Estée Lauder jsem vám psala samostatný článek. Je to neskutečně krásná pudřenka a ta kvalita je naprostá špička. Cenově je to horší, takový pudr Chanel stojí asi polovinu. Cena je samozřejmě podstatná. Pro mě bylo toto srovnání celkem přínosné. Je to až neuvěřitelné, tak či tak, tento pudr za to stojí. Není sypký, ale to vůbec nevadí, konzistence je mi v tomto případě lhostejná.


Pokud jde o transparentní pudry celkově, ty levnější dokážou nadělat celkem škodu. Pudry mohou zvýrazňovat vrásky a veškeré nedokonalosti. Sice to neuvidíte hned, ale během dne už to uvidíte, levné transparentní pudry bych určitě nedoporučovala. Samozřejmě, záleží na tom, co je pro vás levné. Já jsem teď vypotřebovala sypký transparent Nyx a vydržel mi přesně rok. Kupovala jsem ho opravdu přesně před rokem a akorát mi došel. Pokud bych měla upozornit na nějaký propadák, určitě nedoporučuji například Miss Sporty, to je průšvih. Ten od Nyxu mi nevydržel celý den, ale zase působil celkem přirozeně. Pokud nemáte vyloženě mastnou pleť, ten Nyx vám bude stačit. Tento MUFE se krásně nabírá na štětec. Zkusila jsem ho rozblendit na nakrémované ruce a ihned jsem měla ruku hebkou jako samet, tohle snad ani není pudr, ale samet v prášku.


MUFE je každopádně poklad v mém kitu, je to produkt, ze kterého mám obrovskou radost a rozhodně ho jen tak nevyplácám. Dokonale zmatní, vydrží celý den. Pokud vás trápí lesk a nic nepomáhá, ani báze, zkuste na zafixování právě tento poklad. Skvělý je také na zafixování rtěnky. Absolutně nezasahuje do barvy rtěnky, skvěle prodlouží její výdrž. Moc se mi líbí i design MUFE produktů obecně.



Dnešní článek samozřejmě není o složení produktu, ale jde opět o mé osobní poznatky a doporučení na dobré i nedobré produkty! Mějte pěkný zbytek dne. Doufám, že se článek líbil a mějte se krásně! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov