Victoria's Secret - oblíbenci

By Elizabeth Lore - 1/29/2018

V minulém článku jste viděli něco z mé VS kosmetiky a dnes vám k tomu něco málo sepíšu. Kosmetiku Victoria’s Secret jsem začala používat cca před 6ti lety, kdy jsem byla v USA a samozřejmě jsem si nakoupila spoustu produktů, které jsou nemálo známé. Nejlepší jsou takzvané mlhy, vůně, spreje. Bývají hodně sladké a květinové. Ještě jsem nepotkala mlhu VS, která by byla něčím jiná. Nedokážu přesně určit jejích výdrž, nikdy jsem pořádně nezaznamenala, jestli voní dlouho nebo ne. Rozhodně voní výrazně a nevtíravě. Jsou dobré na léto a taky třeba do vlasů. 


Tento rok se ke mě poprvé dostal i parfém, tak ten je opravdu ojedinělý. Nejde o žádné nezasloužené vychvalování. Tuto vůni Sheer Love si zamiluje každý. Přítel mi řekl, že voním jako princezna, je z něj vedle. A kamarádky se na ni neustále ptají. Nemám moc parfémů, které by budily tolik pozornosti, že by se mě lidé ptali, co je to za vůni. 


A posledním produktem jsou tělová mléka. Ke každe vůni je i mléko, celá řada produktů v konkrétní vůni, kterou si oblíbíte. Jsou hodně parfemované, konzistence je na těle dobře roztíratelná, nedělá na těle šmouhy, které musíte otravně rozmázavat jako šílená. Hydratace pokožky je slabší, já jsem věrná spíše značce Dove, pokud jde o tělovou kosmetiku. Ovšem po sprše je tohle nejlepší krém, pokud chcete vonět celý večer. 






Pro dnešek je to všechno. Krásný den mějte! E. 

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov