NÁKUPY

By Elizabeth Lore - 2/28/2018

Když jsem začínala s blogováním, bylo tak nějak známo, že značku Guess nemám ráda. A myslím, že to bylo oprávněné. V té době to byla značka, kterou nosil jen někdo, kdo neměl absolutně žádný vkus. Jejich kabelky byly nekvalitní a na první pohled hlavně upoutalo logo. Všude samá géčka. Dnes je to jiné, Guess má krásné a kvalitní věci. Nejen kabelky a doplňky, ale také oblečení, šaty, kabátky, sukně. Nové kolekce kabelek nikdy nezklamou a něco vydrží. To samé i jejich kování. Pokud jde o pěněženky, tam to pokulhává. Nekupuji je pravidelně, takže nemohu soudit až tak objektivně, ale nezdají se mi tak kvalitní jako plátna kabelek. Po dlouhé době jsem vyzkoušela i šperky, vybrala jsem si jedny náušnice, klasické jednoduché pecky. Za poslední čas mám doma pět nových kabelek Guess, zatím jsou stále jako nové, nosím je do práce, na drink do města, na výlety. Pořad drží tvar a vypadají dobře. Náušnice nečernají, alergii nezpůsobují. Dříve jsem na jejich šperky zanevřela, byla jsem díky nim osypaná. Tentokrát jsem spokojená. Myslím, že Guess se opravdu zlepšuje a už bych tu značku tolik nehatila. 


Z nové kolekce mám tedy tuto kabelku, která se mi líbila i v béžové barvě. Ovšem béžových kabelek mám celkem dost. Hlavně Pradu a Kárla. Třetí béžovku už ne. 



Zmiňované náušnice. Jednoduché pecky jsou již roky mé oblíbené. Mám troje Swarovski, ale všechny jsou rozbité. Kamínky prostě vypadávají. Záruka je ta tam, tak si musím kupovat nové a nové. 


Peněženky jsem si teď koupila dvě. Calvin Klein a Karl Lagerfeld. No, tak třetí jsem určitě nepotřebovala, ale tahle se mi strašně moc líbila. Teď jen doufám, že něco vydrží. 


A poslední přeplácaná kabelka, infantilní motýlek, kameny, řetězy, metalický povrch, růžové zlato. Ano, je to moc, ale musela jswm ji mít. Na léto bude úžasná! 



Doufám, že se vám mé nové kousky líbí. A určitě mě zajímá váš názor na značku Guess. Mějte úspěšný den! E. 

  • Share:

You Might Also Like

16 komentárov