REMINGTON PRO-SLEEK & CURL

By Elizabeth Lore - 2/09/2018

Dnes mám pro vás velký Remingtonský vlasopost. Tentokrát jsem nefotila jen svoje vlasy, které už dobře znáte, ale mám tu i modelku s krásnou studenou blond barvičkou, na které perfektně vyniknou lokny i ostatní účesy. Dnes to bude o žehličce Remington PRO-SLEEK & CURL. Žehličky jsou nejdůležitějším prvkem každého vlasového stylisty. S nekvalitní žehličkou toho moc nevykouzlíte. Žehlička by měla být z kvalitního materiálu, být spolehlivá a funkční. Remington hlavně dbá i na to, jak jejich přístroje vypadají. Což je pro hnidopicha jako jsem já hodně podstatné.


Vyniká hlavně ultra zdokonalenou keramikou, která zajistí mnohem hladší vyžehlení. A také má zámek teploty, který zabrání nechtěné změně teploty při manipulaci s žehličkou při tvoření účesu. Musím říct, že tento problém jsem měla s jednou kulmou, dokonce se mi porařilo ji i nechtěně vypnout. Pak jsem se mohla divit, že vůbec nevlnila. Na přehlídkách je to opravdu problém, když spěcháte a máte rovnou několik modelek.


S žehličkou se dá tvořit opravdu hodně. Mám ještě dva způsoby jak si vytvořit další druhy vln. A dnes vám ukážu alespoň jeden z nich, samozřejmě tim nemyslím klasické lokny, ke kterým se dostanu později. Jde o spirálky, smotáte pramínek vlasů a přežehlíte, stačí jednou na vyšší teplotu. Výsledek je jemná vlnka, která připomíná vlnky zapletených copánků.



Dále disponuje automatickým vypnutím, má žáruvzdorné pouzdro, otočný kabel, uzamykatelný kloub žehlících kleští a digitální kontrolu teploty na displeji od 150 do 230 °C.


Pokud jde o design, má zaoblené žehlící plochy, které jsou naprosto dokonalé a ideální pro loknování. Samozřejmě to pomůže i žehlení, opět malý detail, díky kterému vám žehlička nebude vyškubávat vlasy. A abych to upřesnila, dnes se bavíme o té tmavší žehličce. Tu bílou už znáte a o fénu jsem vám psala celkem nedávno.




A dostáváme se k dnešnímu účesu. Lokny dělám s nakloněnou žehličkou směrem dolů. Pokud chcete prstýnky, doporučuji držet žehličku rovně a po vytvoření lokny ji sepnout. Spona může loknu jakoby zlomit, takže je dobré sponu podložit. Používám k tomu karty, ale stačit by měl i ubrousek.





Doufám, že se vám článek líbil. A přeji vám všem pěkný zbytek dne! Děkuji Remingtonu a Blogerky.cz! A také fotografce Edit B. za úvodní fotky. Jsou úžasné!

  • Share:

You Might Also Like

17 komentárov