Thierry Mugler AURA | ALIEN

By Elizabeth Lore - 2/14/2018

Překvapilo mě, že je takový zájem o porovnání těchto dvou vůní. Zatím jsem je dávala na Instagram, ale byla by škoda nemít je i na blogu. Celkově jsem žádné porovnání ani nepsala, když nepočítám soukromé zprávy s vámi, tak se do toho dáme. Nejedná se o recenzi, ale o moje pocity


Obě dvě vůně mě zaujaly vzhlem a barvou. Pro někoho je to možná moc, pro mě je to prostě krása. Nádherné smaragdové srdce Aury a ametystová fialová barva Aliena. Líbí se mi i zvolená barva kovu (ano, jde o plast, ale rozumíme si). Alien je ve zlaté, Aura naopak ve stříbrné. Díky tomu to nepůsobí kýčově, je to myslím pěkná kombinace.


 Alien je úžasný, je to krásná vůně, ženská a neobyčejná. Ovšem s Aurou jsem se úplně neztotožnila. Voní moc hezky, je sladší. Ale asi jsem čekala něco tvrdšího, květinovějšího. Voní krásně, ale nejsem to já. Každý tuto vůni miluje, ale u mě vyhrává Alien. Máte některou z těchto vůní? Pro mě jsou to první parfémy Thierry Muglera a jsem ráda, že jsem se k nim konečně dostala. Oba dva jsem si přála, jsou tak krásné a nejednoduché. 


Všem vám přeji krásný den zamilovaných! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov