VALENTÝNSKÉ NOVINKY

By Elizabeth Lore - 2/12/2018

Pokud mě pravidelně sledujete na Instagramu, určitě víte, že mám novou práci. Jsem osobní asistent, dá se říct asistent pedagoga, to je má náplň práce. Stále se ale věnuji svým koníčkům, stále si rozšiřuji portfólio a tak jsem ráda, že se mi naskytla nová možnost spolupráce. Nafotila jsem vám k náhlednutí jen něco málo z katalogu. Jedná se o vizáž a asistenci v ateliéru, víc to asi rozmazávat nemusím. Vždycky je nutné neusnout na vavřínech a navazovat nové kontakty, rozvíjet se a prostě líčit. Ty krásné fotky do portfólia za tu práci stojí. Koho by zaujal hrníček, který je na fotkách, tak ho najdete v Albi. Vyplň si své sny, ten nápis je příznačný a motivující. 



Nové zrcadlové podtácky.

Nové botičky, už se neskutečně teším na trochu tepla.


Vůně do auta na blogu občas vidíte, ale tohle je největší bomba. Není to krása? Tyhle ozdoby Bath & Body Works jsou neskutečné, dělají několik druhů, samozřejmě i méně cirkusácké, i pánské. Ale hlavně kvalitní a dlouhotrvající. Do teď jsem používala ty metalické panáčky, ale oproti tomuhle voní výrazně méně. Ze začátku to voní až moc, ale to je asi u každé vůně do auta. Ještě mají krásnou želvičku, nebo hezkou zdobenou kulatou sponu, různá zvířata, věci, vtipné tvary všeho druhu. Mého motýlka najdete tady. Je to tedy klips, jak už jsem psala v úvodu a do něj si kupujete náplň. Doporučuji vybírat podle barvy interiéru vašeho auta, já mám strop světlý, jen sedačky a palubku v černé, takže jsem si vybrala něco světlejšího. 


Asi to není moc poznat, ale je to triko s kapsou, v kapse má kamínky, vypadá skvělě, tak snad bude brzy v outfitu.



A nová lahev do sbírky. Posledně jste viděli moji ruskou vodku s krásným příběhem. A dnes si povíme něco o vodkách Crystal Head. Je několik druhů, dokonce jsem našla i edici legendární kapely Rolling Stones, krásná dárková kazeta pro fanoušky. Já si přála tuto čirou, ale v merku mám ještě jednu, o té vám zatím nic nepovím. Bude to znít zvláštně, ale už se těším, až se vypije. Protože z té lahve se dají vyrobit hotové skvosty. Představte si ji jako vázu, krásné světle růžové růže nebo pivoňky. Pokud byste si objednali větší obsah, je to skvělé akvárko pro rybičky, dvě rostlinky, pár kamínků na dno a máte doma překrásný doplněk. Šikovnější si dokázali vyrobit například i lampu nebo svícen. 


Crystal Head je prémiová vodka, která je vyrobena destilací broskví a kukuřice. Křišťálová lebka má symbolizovat její čistotu a jemnost. Tvar lahve byl navržen jako symbol síly a osvícení, jelikož se právě křišťálové lebky vyskytují napříč celou lidskou kulturou. Vodka se destiluje 4x (celkem tedy 11x, ale k tomu se dostanu), toto číslo je důležité. Pokud se alespoň trošku vyznáte v alkoholu, tak vás toto číslo bude zajímat u každé lahve vodky. Dále se vodka zjemní tou nejčistší vodou z pobřeží Newfoundlandu (Kanada) a nakonec je ještě 7x destilovaná. Ale není destilovaná jen tak, 3x se destiluje přes krystaly známé jako Herkimer diamanty, které jsou straré přes 500 milionů let, to je 8 nul, slušné číslo. 


A samozřejmě se pobavíme i o Valentýnu! Už se to blíží, těšíte se? Já se těším šíleně, i když je to v týdnu, ve všední den a oba dva musíme do práce, stejně se těším. Doufám, že si otevřeme lahev prosecca, že se zasmějeme a kdybych dostala i růžičku, bylo by to dokonalé. Někteří Valentýna sice neslaví, plně to chápu, ale mezi tuhle skupinu lidí (zatím) nepatřím. Z Notina mi přišlo tohle překvapení, ovázaná krabice růžovou mašlí a uvnitř Cartier vůně, svíčka  Luminum Candle, lístky růží do koupele a další radosti. 







K dnešnímu článku to bude vše! Přeji vám krásný začátek týdne. Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov