Juniorovy knihy

By Elizabeth Lore - 3/22/2018

Recenzovala jsem kouzelné čtení už na Instagramu, bylo to určitě ještě v zimě, protože měl prcek narozeniny a hravá angličtina s chytrou čtecí tužkou byla jasnou volbou. Jedna kniha nestačí, čeká nás škola, poctivě se učíme a přiznám se, že saháme po učivu vyšších tříd. Ale opravdu jen proto, že prcka to s námi baví, zvládá naše tempo, tak proč ne. Tyto knihy jsou jako pohádky, ani to nebere jako učivo, prostě se rád kouká, rád poslouchá a vzdělává se zábavou. Pokud jde celkově o tyto knihy, koukala jsem na diskuzní fóra i na Facebook, problémem bývá, že je maminky nemohou sehnat, ale v Albi jsem jich viděla vždycky hromadu, to samé na Albi.cz, takže doporučuji opravdu vyloženě Albi, protože nevím, jak je to s dostupností v jiných obchodech. 


Když jsem byla malá, knížky jsem vnímala stejně jako on. Díky otci mě bavila i angličtina, básně, bajky. Vlastně všechno, v čem se může člověk najít. Poznat, co ho baví. Vybrala jsem Moje první čísla, pak tedy Hravé dějiny a Staré pověsti české. Tak krásně podané, vymyšlené, ty obrázky a vysvětlení příběhů. 


Zrovna počítání nám nedělá problém už od 4 let, uvidíme, jak se to bude vyvíjet na škole. 



Ty dějiny se mi líbí asi nejvíc. Prcek má rád všechny své knížky. 




Kouzelné čtení mají snad všechny mé známé a kamarádky, dokonce má kouzelné čtení prcek i ve školce. Na prodejnách Albi si můžete vše prohlédnout a vybrat knížky. Knížečky mají i pro ty nejmenší. Znáte kouzelné čtení? Máte doma? 


Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov