NUXE

By Elizabeth Lore - 3/02/2018

Před nějakou dobou jsem se na Instagramu chlubila svojí sbírkou produktů Nuxe. A konečně jsem se dostal k sepsání článku, který si Nuxe samozřejmě zaslouží. První, co mě napadne, když slyším Nuxe, ze všeho nejdřívě ta známá a jedinečná vůně. A pak příjde na řadu bestseller, olejíček Huile Prodigieuse. Pro mě je největší špičkou ten se třpytkami, je skvělý pod MU, což jako vizážistka obzvlášť ocením, je krásný už na pohled a dokonce se může použít i na vlasy.


Ten čirý je výborný i k odličování řasenky a dalších produktů, které z obličeje jen tak neodlíčíte. Při vizáži ho využívám i k odstranění glitter lips, které aplikuji pomocí lepidla, jde to krásně dolů. Stříknete kapku oleje na tampónek a je to. 







Tento obrovský mycí gel mám jen na obličej, voní krásně po medu. Nic sladkého, opravdu autentická vůně medu. I bez kapky vody se okamžitě napění a vytvoří se z něj dokonale jemná čistící emulze. 





Tento balzám na rty se zdá na první pohled velikostně malý, nebo spíš běžný. Ale není to tak, je opravdu obrovský. Velikostně bych ho přirovnala třeba k očnímu krému. Opět medový produkt, cítím v něm nádech citrusů a konzistence je taková krémová, ale né mastná. 



Parfém Nuxe je odrazem těchto produktů. Jejich vůně je tak obdivovaná, že si zaslouží prostě vlastní parfém. Výdrž je ohromná.



A poslední je svíčka Bougie Prodigieuse. Ani nevím, co mi udělalo větší radost, ale ta svíčka je opravdu kouzelná. Ještě bych brala vonné vosky. 


Máte doma nějaké produkty Nuxe? Znáte je? Většina lidí řadí jejich produkty mezi své stálice, nebo je naopak vůbec nezná. 

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov