RANDOM

By Elizabeth Lore - 3/12/2018

Po nějaké době přicházím zase s randomem. Podobnou fotku jste mohli vidět už na mém IG, tato je samozřejmě z Canonu, dala jsem si tu práci a fotila jsem jak telefonem, tak zrcadlovkou. Někdy je to pruda, ale to už je život blogerky. 



Šperky Lucie Marim na mě budete vídat asi celé léto. Jsou to pozlacené šperky. Vybrala jsem si mořské motivy, náušnice s mořskými hvězdami a náhrdelník s mušličkou. Ještě nedávno venku celkem mrzlo, ale léto je za rohem.




Konečně jsem se dočkala prádla Calvin Klein, stejně v tom mám ty prsa neskutečně narvaný, ale je skvělá. Musela jsem ji mít. Ještě mi přišla další objednávka z BK Bazaru, další CKáčka, brzy vše nafotím. Ideálně na postavě, i když na plavky si možná ještě počkáte. 


Nová vůně Heart & Home z Albi.cz, kterou jste už asi viděli na mém IG. Úžasná vůně na přivolávání jara. Čistá, jemná. Nečekejte nic sladkého, spíš květiny, ale převažuje vůně čistoty, vypraného prádla. Je obrovská, má krásný mramorový uzávěr. Palím ji skoro každý den a skoro vůbec neubývá, takže za mě super. 



Moje Almička. První Vuittonka, na kterou jsem si našetřila. Tím spíš ji miluji. 


A mikina Forever21, kterou snad brzy uvidíte v nějakém mém OOTD. 


A nakonec mé jarní vůně, na které jsem se těšila celou zimu. Jedny z mála vůní, které se v zimě vůbec nepoužívám. Marc Jacobs je parfém, který mám už pár let, pomalu ale jistě dochází, Daisy je neskutečná vůně, mám dvě různé, ale tato je má nejoblíbenější, Daisy Eau So Fresh. Je to květinová, lehce ovocná vůně. S tímto parfémem se mi stalo nejednou, že mě neznámá slečna/paní požádala o název mé vůně. Jedna čtenářka mi kdysi psala, že tam cítí banány, a to je přesně to, co jsem nedokázala pojmenovat. Takhle to zní spíš podivně, nikdo nechce vonět jako banán ani naznákem, ale je to tak dokonalá kombinace. Je to snad jediná vůně, která ve mě okamžitě vyvolává silné pocity, radost, pozitivní náladu, usměvavost. Možná je to i tím, že mi připomíná spoustu hezkých vzpomínek z dob, kdy jsem se spíše trápila. Mám k ní silný cit. Je to i vědecky podloženo, že díky vůním si vybavíme určité momenty a vzpomeneme si na dávno zapomenuté. Stejné pocity mám i s jedním pleťovým krémem, jen se přestal vyrábět...



Vůně Swarovski je krásná sama o sobě, stejně jako předchozí Daisynka. Tato se jmenuje Aura, na stole působí jako dekorace a rovnou se Swarovski krystalkem. Nejvýraznější jsou v tomto parfému růže a také liči, nevoní vyloženě po růžích, ale jsou to dva výrazné prvky tohoto parfému. Vůně je totiž zároveň dřevitá, proto nečekejte nic přímočarého a obyčejného.


Do kabelky mám tohle miminko, bez rozprašovače, nanáším si ji za uši, k ušním lalůčkům a také na zápěstí. V kabelce ji tahám často a koukám, že není vůbec poškrábaná. 


A k dnešnímu randomu je to vše! přeji vám krásný začátek prosluněného týdne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov