Remington fény

By Elizabeth Lore - 3/19/2018

Tak, už mám doma dva tyhle fény, jeden jsem si ještě musela pořídit, protože mi prostě modrý nestačil. Teď mám i ten růžový. Každopádně na focení jsem si vzala modráska a takhle nám to spolu sluší. Já ten fén naprosto miluji, je skvělý, silný, krásný, prostě boží. Beru si ho s sebou i na plavání. Sice tam fény mají, ale teda je to spíš jako v mučírně, když vidím slečny, jak si tam fénují vlasy bez mála půl hodiny a ty fény jen tak hučí, ale vlasy mají slečny pořád mokré. No nic, bez fénu bych plavat určitě nešla. Nebo teda, do bazénu si ho samozřejmě neberu, kdyby si chtěl někdo rýpnout! Někomu se může zdát zvláštní, proč mám některé (běžné) věci rovnou dvakrát. Je to proto, že se ráda věnuji i vlasovému stylingu, učila jsem se u profesionálů z Bomton studií (největší česká síť kadeřnických a kosmetických studií) v Make-up Institute Prague a vím, že bych neměla na česání tahat svůj hřeben, svůj fén, svou žehličku apod. Navíc mi to i zabere spoustu času, takhle to je praktičtější, mám své věci doma a pak věci v kufru pro styling a líčení. Byť se tomu díky své práci na plno nevěnuji, stejně mám vybavení kompletní a stále rozšiřuji svou výbavu i MU kit. 


Na Notinu najdete i jiné pomocníky, žehličky, kulmy. A nejen od Remingtonu. Tento fén se jmenuje Retro Bomshell, mají růžový a modrý. Pokud jde o péči o vlasy, vysoušení vlasů je stejně důležité jako například žehlení, je to prostě tepelná úprava a vlasy se tím namáhají. Nechci omílat jen tento fén, v tomto případě je hlavní jeho krásný design, který je z fotek evidentní, nač to rozepisovat. Ale chci spíš vypíchnout produkty, ochranu proti teplu pro naše vlasy. Je spousta termoaktivních produktů, například termo krémy Kérastase nebo ochranný sprej Alcina. Já mám vlasy barvené, takže mám raději spíš ty krémy a po úpravě vlasů používám ještě suchý olejíček.


Doufám, že se vám post líbil, hlavně dnešní fotky. Dnes jsem chtěla upozornit na elektroniku na Notinu. My tam nakupujeme rádi, máme i holící strojek, strojek na stříhání vlasů i vousů. Najdete tam ledasco. Mějte krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov