VELKÉ KOSMETICKÉ NÁKUPY

By Elizabeth Lore - 3/17/2018

Velký kosmetický post s produkty z Elnino.cz, nové objevy. Nevím proč, ale na jaře strašně prahnu po nových produktech, hlavně pokud jde o tělovku. Asi proto, že si uvědomuju, že se blíží krátké sukně, šatičky a hlavně plavky. Takže, zase jsem začala chodit do solárka, snažím se to stíhat jednou týdně, barvičku už nějakou mám. Ale hlavní je pro mě hladká kůže, žádné nesrovnalosti, žádné zarostlé chloupky, suchá pokožka, to opravdu ne. Já na tom pracuji samozřejmě v průběhu celého roku, ale jak říkám, teď jsem se pídila spíš po nových objevech a hledala jsem nějaké vylepšováky. 


Terracota olejíček od Guerlain je nejen krásně voňavý, ale také skvěle vypadá. Vždycky si vzpomenu na slečny, co se u vody mažou páchnoucím olejem z kuchyně, který většinou přinesou ve flašce od pití. Nejsem vybíravá, nejsem fiflena, nejsem nic takového, ale to je prostě humáč. Olejů je spousta, ale ano, přiznávám, že Terracota patří mezi ty vymazlenější. Obecně chci ale říct to, že oleje jsou základ. Suché oleje jsou nejlepší, vhodné i do vlasů, na obličej, na tělo. Olejíčky seženete i za pár korun. 





Dále tu máme tělové mléko Gucci Bloom. Další rozmazlovací produkt. Určitě už jsem se na blogu zmiňovala, že mám ráda nejen parfémy, ale i krémy, které vás do takového parfému ponoří. Po sprše je to nejlepší věc, a vůně se do vás prostě dostane. Znáte tuto vůni? Zajímala by vás recenze parfému Gucci Bloom? 




Velmi zajímavý produkt Collistar, na který jsem dostala doporučení. Jemný krémový peeling s jakousi škrabkou, pemzou. Krém se zdá malý, ale je celkem velký, ta tubička je větší než se zdá. Pokud jde o spotřebu, stačí opravdu malá kapka na každou nožku. Díky té pemze je peeling nohou intenzivnější, je to spojení peelingu a škrabky, takže je výsledek maximální a hlavně hned. Já doporučuji použití ihned po koupeli. 





Kokosový olej si někdy vypůjčím z kuchyně a naplácám si ho na vlhké vlasy. Zabalím do ručníku a nechám klidně celé dopoledne. Je to skvělá věc pro regeneraci. Pro lesk vlasů zase používám avokádo, a to stejným způsobem. Vymývání avokáda i kokosáku není žádná balada, ale stojí to za to. Kokosový olej dále používám na chodidla i ruce. Na tělo ho moc nepoužívám, ani na pleť, to už je na mě moc mastné. 



Tento produkt považuji za nejlepší věc v mé kosmetické výbavě. Gel aloe vera mi kamarádka doporučovala už tolikrát, ale já se k němu dostala až nedávno. Byla jsem hloupá, měla jsem si ho objednat hned. Léta mě trápila hrubší pokožka v určitých partiích, nevěděla jsem co s tím, co je příčina a jak se toho zbavit. Aloe vera gel používám několik týdnů a po letech mám kompletně hladké a hebké tělo. Zní to jako vychvalování dalšího produktu, ale já se opravdu přestala trápit jenom díky gelu aloe vera. Je to prostě příroda. 




Tento peeling Nuxe je docela veliký, což je super, proto jsem vám ho vyfotila v ruce. Nemám ráda, když si pořídím nějaký produkt a bojím se ho vůbec používat, abych ho neměla hned vyplácaný. Ale jaksi to pak nemám význam si jej vůbec pořizovat, když ho pak (pravidelně) nepoužívám. Naštěstí tento pocit mám jen u jednoho produktu, což je pleťový krém Bioderma AKN, ten mi vždycky hned zmizí. Ale zpátky k tomuto peelingu. Má medovou vůni, celkově jako med i vypadá, má super konzistenci. Používám k němu i peelingovou rukavici, ale není potřeba. Určitě bych ho nedoporučovala na obličej, ale dobrý je třeba na rty, stačí použít kartáček a je to. 




Neutrogena pečující kosmetika je skvělá, oblíbená i u zdravotníků. Teď po zimě jsem si vybrala rovnou několik produktů, tělové mléko mám rovnou v koupelně, hned vedle aloe vera gelu a krémy na ruce, těch není nikdy dost, mám rodinu, takže krémy máme všude, v autě, v koupelnách, na stolcích v ložnici atd. Tyto krémy na ruce mají zvláštní konzistenci, jsou jakoby mastné, ale zároveň matující. Krém je celkem hutný, tubičku musíte vyloženě silou zmáčknout, což ani nevadí, protože krému stačí troška. U některých krémů je to dávkování na prd v tom, že je otvor moc veliký a pak máte v ruce kotel krému a nevíte kam s ním. Osobně se mi to nejvíce stává třeba v autě a pak mám nakrémovaný hlavně volant. 





Krémy na ruce používám celý rok, podle toho mé ruce i nehty také vypadají, tohle vajíčko EOS je skvělé do malých kabelčiček, kterých mám požehnaně. Nebo i do nějaké malé přihrádky do auta. Praktická věc. Na výběr je spousta druhů. Pokud jde o konzistenci, hůře se roztírá, což je u krému tak nějak jedno, hlavně, že se vpije a chrání naši kůži. Kdysi jsem si ho půjčila od kamarádky, díky tomu jsem si ho musela objednat taky. 




Tělové spreje VS jsou známá věc, ale tyhle kulaté jsem zatím u nikoho neviděla, já už mám druhý. Tento má krásnou kokosovou vůni, těším se na léto, ten u sebe budu tahat pořád. Nevím jak vy, ale já v horkých dnech nesnesu parfémy ani toaletky, motá se mi z toho skoro hlava, ale samozřejmě se jedná jen o ty tropické dny, které trávím pokud možno u vody. Pokud jde o výdrž, vždycky se nastříkám po ranní sprše a tu vůni cítím i odpoledne. Ale jakmile jdu ven, samozřejmě použiji i parfém, takže těžko říct. S intenzitou jsem každopádně spokojená. Já ráda voním, i když jsem doma, ale zase nechci používat parfém, tohle je ideální.



Pro dnešek je to vše. Produktů je v dnešním článku celkem dost, jedná se o tělovku a příště se mrkneme zase na něco jiného. Ještě to promyslím, jaké téma by se hodilo nejvíce. Třeba přivolávání jara? 

  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov