RECENZE Yves Saint Laurent

By Elizabeth Lore - 3/26/2018

Říkám si, kolik už je to let, co jsem si koupila první rtěnku YSL Rouge Volupté. Bylo to asi ve 20ti letech, čili 7 let zpátky. Teď tu máme trošku jiný vzhled rtěnek a také jiné složení. Pokud si dobře vzpomínám, rtěnky Rouge Volupté byly dříve kompletně zlaté. Nyní mají stříbrné detaily i logo. A dostáváme se ke složení. Jak už název napovídá, není to obyčejná rtěnka, ale oficiálně spíš rtěnkolesk, lesk v podobě rtěnky. Už dříve byly Rouge Volupté hodně vláčné a na rtech příjemné, takové máslové. Díky tomu jsem je vždycky hodně rychle vyplácala, ale samozřejmě to je i tím, že si rty během dne přemáznu opravdu hodněkrát.

Teď jsem si objednala trošku jinou rtěnku, Rouge Volupté Shine Oil In Stick. Vybrala jsem si výraznou červenou ve studeném narůžovělém odstínu, jmenuje se Fuchsia in Excces. Jak vidíte, krytí není moc silné. Je spíš taková juicy, rty jsou šťavnaté. Nejedná se o nános syté rtěnky. Ani když ji budete vrstvit, vypadat bude pořád takhle.


Pak jsem sáhla po očních stínech, tekuté oční stíny Full Metal Shadow, které se nanáší podobě jako lesk na rty, mají tedy totožný aplikátor. Odstín je tělový, béžový, ovšem čekala jsem něco světlejšího. Plánovala jsem ho jako podklad, ale spíš se bude hodit na tvarování víčka. Odstín se jmenuje Velvet Beige.



Je spíše do hněda, matný, každopádně matné stíny v tomto odstínu hojně využívám, takže nejsem zklamaná. Odstín se mi podařilo dokonale zachytit.



Na Notinu jsem využila akce, kdy mi k objednávce YSL produktů zaslali i novou řasenku YSL The Shock na vyzkoušení. Zatím jsem ji nezkoušela, teprve se na ni chystám, takže ji nebudu recenzovat, mohu zatím jen prozradit, že štěteček vypadá skvostně.


Produkty YSL miluji, jsou úžasné, když vytáhnu z kabelky takový poklad, sama se kochám. Mám je vážně moc ráda. Ty oční stíny mají nádherný design, ovšem ty z kabelky asi vytahovat nebudu, jen tak přes den si stíny určo nenanáším, škoda.


Pro dnešek je to všechno! Mějte krásný den. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov