RECENZE KELSEY BERWIN

By Elizabeth Lore - 4/04/2018

Dnešek jsem chtěla původně přenechat zcela mému příteli, tedy dnešní post, ale nakonec se svého autorského práva nevzdám a recenzi vypíšu já. Jen sem dodám pár poznátků, které měl můj přítel, ať to máte od chlapa. Je to recenze pánské vůně, jeho vůně, tak ať si to okomentuje sám. Tak tedy: Jo, je to dobrý, ne, voní to zajímavě. 

Tak tolik k jeho recenzi. Používá ji a to znamená, že je dobrá. Parfémy Kelsey Berwin jsou pro mě absolutní novinkou. K rukám se mi dostal právě Zeus. Buď vždy přirozený, tak zní hlavní myšlenka jejich parfémů, je to motto značky Kelsey Berwin. Jedná se o luxusní parfémy, ve kterých jsou použity ty nejčistší a nejkvalitnější suroviny. Obsahují stoprocentní esenciální oleje, květiny a také velice vzácnou pryskyřici. 


Je to parfémovaná voda, nejedná se o toaletku a za 449,- je to super cena, obsah 100 ml. Krabička stylizovaná stejně jako parfém. Je to výrazná vůně, typická pánská, která se teprve po čase na kůži rozvoní do určitých tónů vůně. Srdcem tohoto parfému je konvalinka a levandule, dostatečně parfém zjemňují a činí ho zvláštním a neobvyklým. Můj přítel má nejraději cedrové dřevo, bylo mi jasné už po přečtení složení, že mu bude vyhovovat.




Obdarováváte jen tak své partnery? Já občas ano. Alkoholem a parfémy zaboduji vždycky. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov