RANDOM

By Elizabeth Lore - 4/02/2018

Teď si nejsem jistá, jestli už moje Kat Von D paleta byla i na blogu, protože s ni pravidelně spamuju na IG. Jmenuje se Saint and Sinner, je to samozřejmě limitka (jako většina kvalitních kousků každé značky) a je těžko sehnatelná. Kat Von D má skvělý design svých produktů, přesně pro potetované milovnice hardcoru a dekorativky! 



Venku je chvilkama krásně, pak zase zima. Jaro bude asi divoké, alespoň tento nový svetr dostatečně unosím. Je s průstřihy na ramenou, vypadá moc pěkně. Fotku na těle tu pro vás mám.



Jako každý víkend jsme si zašli na dobré jídlo. Momentálně mám kvůli dietě mořské plody zakázané a pořádně tím trpím. Ryby jsou zdravé, já je miluji a samozřejmě je nesmím jíst. Mám já to ale štěstí. 



Přítel masíčko.


A já skoro vždy to samé, sépiové těstoviny a krevetky.



Aby té kosmetiky nebylo málo. Moje poklady z šuplíčku. 



V této paletě Affect se ukrývají nejideálnější odstíny pro stínování obočí. Barvy se dají i míchat, ale zatím jsem to neměla zapotřebí, ty odstíny jsou vážně ideální. V jedné recenzi už na mém blogu určitě byla. 


Kat Von D paleta slouží jako malé zrcadlo připomínající barokní toaletní stolek. Kdybych byla upírka, tak si od Kat Von D koupím úplně všechno. Štětce jsou Kryolan, kovové a duté. Lehounké a hlavně příjemné na úchop. 


Moje korunka Pupa a čokoládička Makeup Revolution. Přiznám se, že do té korunky jsem ještě ani nesáhla, což je pro mě typické, vždycky je mi to líto. 



Čokolády určo znáte, běžně obsahují oční stíny, ale tato tabulka mléčné čokolády ukrývá rozjasňovač a tvářenku, je podstatně menší. Celkem mě to překvapilo, když mi dorazila domů, proto ji fotím v ruce, aby ta velikost byla znatelná. Samozřejmě větší není potřeba, u těch stínů je to něco jiného. 


A moje broskvičkové rozjasňovače Too Faced. Stejně si myslím, že mám málo rozjasňovačů, takže budu pořizovat další. Tato paletka krásně voní po broskvích, dokonce ji už používám, ale šetřím si ji. Je plechová, uvnitř je papír (na zrcátku). 




A dnešní random je u konce. Přeji vám pěkný a úspěšný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov