Boj s akné? Tyto krémy od Biodermy jsou jistota!

By Elizabeth Lore - 5/21/2018

Všem přeji krásný den! Dnes to nebude o líčení, ale spíše o kvalitě vaší pleti. Líčit se můžete kdo ví jak, ale pokud nemáte to pomyslné hladké bezchybné plátno, na které malujete, tak to až tak pěkné nebude. Nepatřím mezi ty šťastné ženy s bezchybnou pletí, které pro hezkou pleť nemusí vlastně vůbec nic dělat. Vždycky jsem měla občasný problém s akné. Už dávno jsem se vybodla na hledání zdravotních příčin, moc tomu ani nevěřím. Nebo takhle, věřím, že to má svůj podíl, ale už mě nebaví řešit stravu, bát se cokoliv pozřít, abych neměla náhodou pupínek. A stejně tak se mi nechce lítat po doktorech a hledat příčinu náhlého akné. U mě je to tedy vždycky náhlé, z ničeho nic se mi zase zhorší pleť a vypadám děsně. Samozřejmě si obličej umím i slušně zohyzdit sama, protože se v tom rejpu, no, co na to říct. Dnešní článek nepíšu na základě několik nově odzkoušených produktů, ale obešla jsem i doktory, zašla jsem si do nemocnice, ke kožnímu a tak dále. Biodermu mi dokonce doporučila přímo kožní lékařka, což mě neskutečně potěšilo, protože právě Bioderma je můj letitý zachránce, už jsem vám psala o krému AKN, dneska se ale mrkneme další krémy ze zelené řady Sébium, protože krém AKN nestačí. Nebo spíš jinak, on vám stačit bude, ale bohužel je proti akné, po nanesení jakoby lehce štípe a hodně vysušuje, což je u akné potřeba. Ale po čase už je to na pleť moc velký záhul a je třeba hlavně hydratace. Divili byste se, ale pupínků vás zbaví i silně hydratační krém. Ovšem nesmí být vůbec mastný, neměl by být ani přehnaně parfemovaný a tak dále. A tím je krém Hydra, opět je ze zelené řady Sébium.

akné

Krém Hydra mi teď zachránil obličej. Už jsem něvěděla kudy kam, říkala jsem si, co mám vlastně ještě plácat na ten obličej, když už i AKN přestává fungovat. No ale jak jsem psala v úvodu, né že by přestával fungovat, ale spíš už pleti škodil. Stejně jako používáte denní a noční krém, má to svůj důvod. Nemůžete pleti dávat ráno i večer tak silně čistící krém jako je AKN, který zároveň i vysušuje, což je správné při boji s akné. Začala jsem krém AKN nanášet pouze lokálně a na zbytek obličeje dávám Biodermu Hydra. Dobré je, že mi sedí i na moje osypané oči, mám oční víčka strašně suchá, pálí mě. Mám pocit, že mi hoří kůže kolem očí, jelikož mám silnou alergii na jarní osení a všelijaké pučení!

Akné

Ještě tu mám jeden krém. Možná si řeknete, že to je docela síla mít tři krémy ze stejné řady, na co? Ale pokud jste si četli můj popis, tak to chápete. Bohužel neexistuje krém na všechny problémy. Já mám pleť smíšenou, občas mám lokální problém s akné a ještě trpím na ekzémy a výražky díky silné alergii. Mám mastnou T zónu a to se projevuje, i když používám kvalitní matující produkty při líčení. Znáte to, jste nalíčená, přepudrovaná, ale během dne máte stejně mastné například čelo a tak dále. Takže jako podklad pod MU používám Pore Refiner, který konkuruje nejlepšímu matujícímu produktu, kterým je podlě mě The POREfessional od značky Benefit. Ušetříte mimo jiné několik stovek, takže proč to nezkusit. Podle mě je zelená řada Sébium od Biodermy to nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela.

akné

Tak a to by bylo snad všechno, nechtěla jsem se tolik rozepisovat, aby to mělo hlavu a patu, tak snad to bude srozumitelné a dokážete si díky mému popisu nějak vybrat. Ty krémy jsou výborné všechny, ale jeden by mi nestačil. Já je chtěla prostě všechny tři a hlavně je potřebuji ke svému přežití, to je jasné. Mějte krásný a úspěšný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov