RANDOM

By Elizabeth Lore - 5/07/2018

Všem vám přeji krásný den! Nový týden je tu, víkend byl zase krátký a uteklo to jako nic. Dlouho tu nebyl random, nějaké fotky z mých dnů, z domova. Dnešní fotky jsou z víkendu, kdy jsem se tak nějak poflakovala doma, nemusela jsem odpoledne nikam jet a to samozřejmě znamená, že se můžu věnovat sobě, psaní, kreativitě, plánování a focení. Zkoušela jsem také nějaké nové produkty, testovala jsem vůně, štětce, odličovače. No, je toho dost. Vždycky vezmu blok (né blog, ale blok jako zápisník) a popíšu několik stránek. Nejproduktivnější jsem večer, to mi v hlavě lítá spousta myšlenek, nápadů. Je fajn, když mě tahle nálada zastihne i přes den a hlavně v den, kdy mám dostatek volna a nikam ani nechci jet, jsem zalezlá doma a spokojená.

Apple


Nevím jak to máte vy, ale já prostě musím jednou za čas produkty vyčistit, aby nebyly upatlané od MU. Takhle vypadají moje produkty, které používám denně k líčení. Původně byly totálně zaprasené, že ani nešel přečíst název onoho produktu. Znáte to. Teď jsou jako nové a u těch drogérkových kousků musím pochválit kvalitu balení, nápisy nejsou oškrábané nebo oloupané. Většinou se obaly hnef ošoupou a to mi na levnějších produktech vadí nejvíc. Už proto si kolikrát raději připlatím a pořídím něco lepšího. Když na to koukám, převažuje v mém (domácím) kitu hlavně Rimmel, Maybelline, Nyx. A to hlavně proto, že mám celkem velkou spotřebu, takže si pro své osobní užívání vybírám pokud možno spíše finančně dostupné produkty. Samozřejmě rozjasňovač Estée Lauder mi nic nenahradí, ale kdybych měla používat například nějaký dražší MU, tak bych se měsíčně vyšplhala na slušnou částku. To samé platí pro řasenky, já jsem se teď tedy zamilovala do řasenky YSL The Shock, takže zase řasenka za ticku, ale co.


Líčení

Líčení

Nehtíky stále lakuji slupovacími laky Alessandro Striplac. Zapékají se pod UV/LED světlem, potřebujete k tomu jen takzvaný Twin Coat (průhledný lak Alessndro Striplac, který slouží jako podlak i nadlak). Mezi tyto dvě vrstvy Twin coatu samozřejmě patří barevný Alessandro Striplac (jedna vstva většinou bohatě stačí). Lak mi vydrží cca týden, někomu i dva týdny. Na nohou mi vydrží měsíc (a víc). Na blogu máte celý článek věnovaný těmto lakům. 

Alessandro

Prsten

Rtěnky si pořizuji vždycky trošku lepší, až na ty dostupnější Nyx. Jinak ale vždyck sáhnu po Guerlain apod. Například této YSL rtěnce jsem věrná už řadu let. 

YSL

YSL

Nevím jak vy, ale já jsem pořád věrná psaní. Nemám moc ráda poznámky v digitální podobě. Všechno si píšu do zápisníku a do diáře. Většinou si píšu poznámky ke svým nápadům a námětům na články. Ale nejčastější jsou u mě body s úkoly a plány. Zapisuji si věci, které je třeba dodělat na baráku, aktivity, kam se chci podívat s prckem, kam si musíme zajet na výlet, kam jít fotit, co nafotit, co psát na blog, co zařídit do práce, co udělat. No, mám toho kotel a co není napsané, to není. 



K dnešnímu randomu to bude vše. Článek jsem vám sepsala o víkendu, bez konkrétního námětu, což je prostě můj styl random postů. Mějte krásný den! 

  • Share:

You Might Also Like

12 komentárov