Tip na dostupný a kvalitní transparentní pudr!

By Elizabeth Lore - 5/14/2018

Všem vám přeji pěkný a hlavně úspěšný začátek týdne! Dnes mám pro vás článek o jednom jediném produktu, které je dle mě základem úspěchu. Pro mě je transparentní pudr to nejdůležitější v mém kitu. Bohužel se u nás ještě tolik nezapsal mezi nepostradatelné produkty, ale každé ženě ho doporučuji. Opravdu dost často se mi stává, že mi někdo chválí MU a ženy se ptají, jaký MU vlastně používám. Ale nejde ani tak o ten MU, ale spíš o to, jak se MU používá (nanášení štětcem, přes to nejede vlak). Pro někoho je zásadní i podklad, tedy matující báze nebo matující krém (já používám matující krém Bioderma). Ale dle mě je prostě základ mít transparentní pudr, kterým MU zafixujete a dáte mu zcela jinou podobu. Obličej není nepřirozeně matný, je prostě krásný, sametově hladký, pleť vypadá tak nějak líp a MU působí opravdu přirozeně. Je smutné, že tolik žen prostě neřeší použití transaprentního pudru, protože pak se nikdy nedostanou k dokonalé podobě celkového líčení, nikdy. Dnes už to není žádné tajemství vizážistek, já jsem o tom psala už mockrát a je to takzvaná rada nad zlato. 

pudr

Já osobně používám takřka nejlevnější MU na trhu, a to myslím zcela vážně. Vystačím si s MU za necelé dvě stovky, konkrétně Maybelline Affinitone, mám ho skoro ve všech odstínech i ve svém kitu. Možná to není tak supr čupr MU jako například Double Wear od Estée Lauder, nepůsobí tak honosně, když to vytáhnete z kufru, ale já s ním umím pracovat a za nic bych ho nevyměnila. Ano, výdrž možná není taková, ale od toho máme spoustu jiných proudktů, jak delší výdrže vašeho MU docílit. Jedním z nich je právě transparent, nedodává pleti lepší podobu, ale také prodlouží výdrž MU.

Pudr

Pudr

Sypký transparentní pudr Master Fix od Maybelline je skvělý, už jen když si ho zkusíte nanés prstem na hřbet ruky, cítíte tu sametovou texturu, není suchý, nedělá nepřirozeně matný obličej, ale zanechává pleť hladkou a přirozenou, prostě hezkou na pohled. Líbí se mi hlavně i to balení, žádné přeplácané barevné motivy, jednoduše černý vršek, bílý nápis, značka ideál. Je naprosto transparentní, takže je dobrý pro všechny odstíny pleti. Nikdy jsem snad nepoužila barevný pudr, nesnáším to, nikdy se netrefíte do totožného odstínu. i když nanesete MU v určitém odstínu, tak se barva změní vzhledem k přirozenému odstínu vaší pleti, takže i pudr bude pak vypadat jinak. Jedině transparent. Pokud bych měla vypíchnout něco, na co je třeba dávat si pozor, tak snad jen aplikace. Je třeba odsypat si trošku do vršku a z vršku pak štětcem lehce nabrat. Štětec před nanesením pudru oklepat! Může se staát, že si na obličej nanesete velké množství pudru a pak budete mít takové bílé fleky, které ani nemusíte vidět, ale na fotkách by to vidět šlo opravdu hodně. Určitě už jste viděli nějakou známou osobnost s pandíma očima na nějakém nepovedeném záběru fotografa. Nebo abych to upřesnila, záběr nebyl nepovedený, spíš to líčení se samozřejmě nepovedlo.

Pudr

A to by bylo snad všechno, co potřebujete vědět. O transparentech jsem psala už jednou a tohle je tip na dostupný a hlavně dobrý pudr. Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov