RECENZE Estée Lauder Double Wear

By Elizabeth Lore - 6/04/2018

Krásný den vám všem! Dnes mám pro vás malou recenzi nejlepšího makeupu vůbec. Vzpomínám si, že makeup Estée Lauder jsem poprvé vyzkoušela asi ve 13ti letech, stejně tak i řasenku této značky. Ta vůně makeupu je nezapomenutelná, úplně jsem si vybavila veškerá období, kdy jsem tuto značku makeupů používala. Střídala jsem tehdy Dior, Chanel a EL. Pak jsem přešla na True Match od L’Óreal a momentálně mám doma neustále k dispozici Affinitone od Maybelline, zmiňovaný L’Óreal True Match a tento překrásný a luxusní Double Wear od Estée Lauder. Když si vyberu nějaký dražší makeup, málokdy si ho opravdu koupím, protože mám hrůzu z toho, že si (zase) vezmu špatný odstín a co pak. Ale mám to podchycené, napsala jsem kamarádkám a jedna z nich má stejné odstíny jako já a má doma Double Wear, tak mi dala název odstínu a bez stresu jsem si ho pořídila.

Estée Lauder

Takhle to asi nemůžeme dělat všichni, proto je dobré mít vzorečky a nebo se podívat na internet na všelijaké swatche odstínů. I tam můžete šlápnout vedle, proto doporučuji hledat odstíny vyzkoušené i na obličeji, nejen swatche na hřbetu ruky. Mě už dobře znáte, z fotek víte jakou mám asi pleť a tak si také dobře odhadnete, zda by vám třeba zrovna můj odstín vyhovoval. A když už jsme u toho, můj odstín je Desert Beige. Swatche tu pro vás samozřejmě mám, momentálně jsem opálená, ale barva makeupu na obličeji s dekoltem krásně koresponduje. A je to odstín, který používám během celého roku. Na zimu žádný světlejší makeup nemám, mám pořád ty samé. A v létě pro opálenější vzhled stačí trocha bronzujícího pudru.

Estée Lauder

Estée Lauder

Další věc je ta, že mám velkou spotřebu makeupů, na Notinu si vždycky čas od času objednávám pár kusů, protože se mi nesmí stát, že by třeba došel. Ale i to má své řešení. Double Wear není na denní nošení, je hutný, takže tak trochu ucpává póry. Není to makeup, který se hodí na každý den, celý den zavřená v práci apod. Je skvělý na párty, na večeře, na plesy, na focení je také výborný. A tím jsem vyřešila jeho spotřebu, kdybych ho používala denně, tak by mi vydržel možná měsíc. Všechno hned vyplácám a makeup prostě obzvlášť.

Estée Lauder

Estée Lauder

A teď k tomu nejlepšímu, čímž jsou jeho vlastnosti. Je dlouhotrvající, proto se nazývá Stay In Place. Ale hlavně se neotírá, vydrží až 15 hodin a odolává teplu i vlhkosti (když se budete potit, tak je to problém, ale pokud vlezete třeba do skleníku, tak budete v pohodě). Ochranný faktor SPF 10 je také užitečný. Je to klasický tekutý makeup a jemnou texturou. Nemá pumpičku, je samozřejmě ve skle a hrdlo lahvičky je širší, takže ho pak můžete vyplácat do poslední kapky. Aplikace je na vás, v tomto případě můžete použít houbičku i stipple brush, nebo prostě prsty.

Estée Lauder

Občas makeupy míchám, samozřejmě by byla škoda Double Wear s něčím plácat dohromady, ale ráda si Double Wear dávám pod oči a k nosu (i na nos) a na zbytek obličeje už používám Affinitone. I to je způsob, opět ceste k nějaké úspoře drahoceného materialu, čímž Double Wear bez pochyby je.

Estée Lauder

Všem vám přeji krásný začátek týdne a úspěšný den! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov