Jak na uhlazené vlasy?

By Elizabeth Lore - 6/11/2018

Všem přeji pěkný den! Po delší době tu mám malý vlasopost, ale spíš vám chci doproučit dva boží produkty, díky kterým budete mít stoprocentně vlasy jako ze salonu, hladké, na první pohled zdravé, dokonale voňavé a hlavně tedy uhlazené. Na blogu jsem psala o olejíčcích už tolikrát, že to ani nespočítám, ale nikdy jeem vám neřekla o tomhle vlasovém krému, krerý jsem vyzkoušela poprvé cca před šesti lety, už je to vážně doba. Olejíčky mohou vlasy zatěžovat, ale tento olejíček jsem v práci doporučila několika kolegyním, každá měla jiné vlasy a každá byla šťastná, že dala na mé rady. Často se mi stává, že mi někdo chválí vlasy, ale když doporučím konkrétní produkty a tři hodiny to ještě vysvětluji, tak si stejně nedají říct, vyprdnou se na to a nebo si myslí, že to budou vyhozené peníze a nezkusí to. Někdy už mám nechuť komukoliv cokoliv říkat, když je to stejně zbytečné. Tuhle v baru mě slečna zastavila na toaletách a začala se vyptávat na mé vlasy. Stejně pak ale blbě koukala a já jsem si připadala jako dealerka kosmetiky. To jsem si nadávala, že jsem se na to nevybodlq. Ono je to docela vysilující to vysvětlovat pořád dokola, všem něco doporučovat a popisovat jim v čem je to lepší, když z toho vlastně ani nic nemám. Zde na mém blogu jsou alespoň ženy, o kterých vím, že sem pro tyhle informace chodí a zajímá je to. Ale jinak, to je o nervy. No, zpátky k produktům.

Kérastase

Ten krém Kérastase je naprosto skvělý. Často se mi stává, že si vyžehlím vlasy, ale stejně jsou takové nafouklé, hnusné, jak kdybych je ani nežehlila. Možná je to nějakou vlhkostí po mytí vlasů, kterou jsem dostatečně nevysušila fénem a ta žehlička vlasy jen spařila, netuším. Většinou mám pěkně uhlazené vlasy až následující den. S tímhle krémem je to ale hned. To samé když je po dešti, vlasy jsou ihned v hrozném stavu, stačí kapka krému a je to.

Kérastase

Kérastase

Kérastase

A tento Kérastase olejíček používám už roky, je ve skle, což se mi hodně líbí, všechno ve skle beru. Obsahuje kaméliový olej, který uhlazuje vlasové vlákno. Je určený pro barvené vlasy, což je můj případ. Obsahuje čajový výtažek, který prohlubuje barvu vlasů.

Kérastase

Kérastase

Vlasy také chrání před vysoušením a UV zářením, takže nutnost na léto. Olejů mám doma více, ale mám je rozdělené. Ty, které vlasy jakoby mastí a zatěžují, ty si dávám do mokrých (ručníkem vysušených) vlasů. Ale tyhle jemné uhlazující oleje si dávám pouze do suchých vlasů, abych vlasy krásně uhladila. Rázem nejsou rozčepýřené, ale jsou hladké jako od kadeřníka. Ten krém má jinou texturu, ve vlasech je jiný a dle mě lepší. Protože takový krém nikde jinde nenajdete. Olejíčků je spousta, ale ten krém je prostě poklad. Olejíček se jmenuje Elixir Ultime The Impérial (Impérial se jmenuje pravděpodobně kvůli použití výtažku ze stejnojmenného čaje, o kterém jsem vám psala, ovšem nejmenovala jsem jej). A krém se jmenuje Elixir Ultime.

Kérastase

A pro dnešek je to vše! Mějte pěkný den, vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov