#SUMMERISYOURS

By Elizabeth Lore - 6/18/2018

Konečně mi přišel Notino Summer Box i s plážovou designovou taškou, kterou jsem potřebovala jako sůl. V boxu najdete 17 produktů, všechny jsou samozřejmě k dostání na Notinu. Krabičku už mám doma na polici a v ní mám uskladněné laky na nehty, ale to už je na vás, co s ní uděláte. Využitelná je například i na pohlednice a jiné vzpomínkové předměty.

Summer box Notino

Summer box Notino

Krabička je vyletněná, tak si do ní můžete dávat třeba letní produkty, olejíčky a krémy.

Summer box Notino

Taška je krásná, někdy vám ji nafotím u vody. Je obrovská.




Díky této krabičce můžete vyzkoušet spoustu bestsellerů a známých produktů i vůní. Já osobně vzorečky zbožňuji, dnes už je ani moc nerozdávají, nevím proč, parfumérky tím škodí jen prodejům, ale co. Je tu vzoreček nové pánské i dámské Calvin Klein Obsessed, obě dvě je zmám a mám je už dávno očichané, to je jasné. Příteli voní hodně, ale dámská mi neučarovala, je to pěkná vůně, ale já jsem na ty svoje květinky. Dámská Calvin vůně je orientální, pánská je dřevitá a ještě bych zapomněla na vzoreček unisex verze, ta je citrusová a dle mě nejlepší.

Summer box Notino

Vzorečků je tu opravdu spousta, ale nebudu vám je jednotlivě popisovat a psát vlastně recenze produktů podle vzorečku, to ani nelze. Je tu obzvlášť kvalitní Lancôme Teint Miracle, určitě znáte, pak také Advanced Génifique a poslední Visionnaire.

Summer box Notino

Summer box Notino

Moc ráda jsem i za tyhle vzorečky L'Óréal Sugar Scrubs.


Největší radost mám z této pěny, kterou jsem chtěla už nějakou dobu vyzkoušet, tak jsem ráda, že je nakonec v Notino Summer Boxu. Je to sprchová pěna s ovocnou vůní. Pěnové produkty mám moc ráda. Obecně Nivea nikdy nezklame. Je skvělá na holení!



Malé roztomilé balení micelární vody Bioderma Sensibio H2O. Také jeden ze známých produktů, výborná velikost do kabelky nebo do tašky k bazénu, není na škodu očistit pleť od chlóru. Já micelárku moc nepoužívám, ale využití u mě najde vždycky.


Další produkt z mého wishlistu! Boží maska na rty Korika! Vzhledem k tomu, že pravidelně chodím na výplně rtů za svým estetickým dermatologem, je jasné, že zrovná já tohle musím mít. Je silně hydratační a efekt je okamžitý. Navíc působí strašně hezky, ten produkt se mi sám o sobě šíleně líbí.


Další maska, tentokrát pleťová, stejné značky Korika, korejská skvělá kosmetika, určitě znáte. Věřím, že jsem jedna z mála, která ještě nezkoušela plátýnkovou masku. Já nevím proč, ale vždycky mi trvá, než se k těm trendovým věcem dokopu. Je detoxikační, revitalizuje vaši pleť, která je poškozená negativními vlivy z ovzduší. Na pleti moc příjemná, zbavuje pleť pnutí, je od pohledu hladší a sjednocená. Překvapila mě její kořeněná vůně, taková lehce bylinková.


Pak tu máme moje oblíbené miniatury, které se vždycky hodí na cestování, do auta a do kabelky. Hlavně tu zubní pastu Mediblanc oceňuji, mimo jiné je bělící. Nosím totiž v kabelce kartáček a k němu vždycky sháním nějaké miniatury zubních past. Byla jsem na bělení zubů u své dentallní hygienistky, se zuby se teď hodně plácám, takže je čistím pokud možno po každém jídle, obzvlášť pokud si dám třeba kávu. Pak je tu krém na ruce SpiriTime, ten znám, skvěle hojí záděry, ruce nemastí, ale hydratuje. A poslední miniatura, Vichy Minéral hylauron-booster, na ten se teprve chystám.




Ještě tu mám štětec do své zásoby, Brush Art dělá super štětce, celkově pomůcky pro líčení apod. Tohle je klasický plochý štětec na makeup v růžovém designu.


A pro dnešek je to všechno. Objednejte si včas svůj summer box, je jen několik kousků. A krásný den vám přeji! Vaše E.


  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov