INTERNATIONAL LIPSTICK DAY

By Elizabeth Lore - 7/29/2018

Všem přeji pěkný den! Tedy konkrétně pěkný mezinárodní den rtěnek vám přeji. A při této události si ukažme prstem na ty nejlepší. Nejlepší určitě neznamená nejdražší, ale je fakt, že čím hodnotnější, tím krásnější obal, třeba Guerlain teď dělá nově k personalizované obaly rtěnek, týká se to přímo Rouge G, kterou tu také mám, ale mám tak trochu pocit, že už jsem vám o tom na blogu v munulosti něco málo psala. Já rtěnky objevuji celý život, pořád hledám nové a lepší, musím říct, že zatím je pro mě nejlepší tekutá rtěnka Dior, ta úplně vlevo. Je totiž skoro jako lesk na rty, není na rtech nepříjemná a přitom strašně dlouho vydrží. Tekuté matné rtěnky sice taky hodně vydrží, ale na rtech mi hodně vadí, jako kdybych měla na rtech idelit, prostě to zachne a strašně to pne. Hrozně mě to mrzí, protože ty matné rtěnky jsou tak krásné a vypadají vážně dobře. Ale já s tím na puse dlouho nevydržím. 


Každopádně všechny tyto rtěnky v úvodu jsou hodně hydratační, pěkně krémové, nejsou hutné a nepříjemné. Na rtech mi vůbec nevadí a hlavně se dají během dne normálně přetírat, nemusíte tu starou vestvu rtěnky odličovat a pak se líčit znovu.


Tady mám studenou malinovku Guerlain, hodně krémová a málo kdycí. Což je dobře, opět je to ta rtěnka, se kterou si prostě přetřete narychlo pusu a nemusíte si nějak extra hlídat konturu a plácat se s tím. 


Samozřejmě více vrstev už vypadá líp. 


Tady máme věčně opěvovanou tekutu Diorku. Neskutečně sytá, konzistence je maximálně krémová. Není máslová, nijak extra lesklá. Je prostě boží, naprostá dokonalost. Koho by zajímaly odstíny, pište si do komentářů. Recenze všech mých rtěnek s detailním popisem dohledáte na blogu. 



Neznám krásnější červený odstín. 


A poklad mezi rtěnkami, pompézní YSL. Opět studená červená, velice užitečný odstín. Nedávno jsem si ji vzala na focení, kde jsem chtěla docílit studenějšího looku, k tmavým vlasům naprosto skvělá věc. Možná si z mého Instagramu pamatujete fotku v krajce, tak tuhle rtěnku jsem měla na rtech. Výrazná je dost, ale opět je to rtěnka, která se dá používat pohodlně i během dne. 




Pro změnu tělová rtěnka, to je samozřejmě must have. Není to vyloženě tělovka, spíše hezky splyne s přirozenou červení rtů, taková lehounce cihlová. YSL dělá naprosto totožný odstín, na chlup stejný. 




Užíjte si mezinárodní den rtěnek, navrhuji pro dnešní den rudou rtěnku! Krásný den vám všem. Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov