Manufaktura - Růže

By Elizabeth Lore - 7/25/2018

Krásný den vám všem! Dnes mám pro vás konečně recenzi několika produktů z mého wishlistu, růžičková řada z Manufaktury. Jak jistě víte, já miluji růže. Miluji jejich vůni, jejich krásu, miluji co symbolizují a jsem růžemi prostě posedlá. Nedávno jsem vám také ukazovala nový prsten, který vznikl ve spolupráci s jednou šprkařskou značkou, který nese mé jméno, tedy prsten Elizabeth. A abych nezapomněla, před pár dny mi také dorazila nová šperkovnice, která je zdoebná růžemi. Růže jsou prostě všude kolem mě, mám je ráda!


Tak a teď už k mým produktům. Celá řada obsahuje vřídelní sůl a růžový olej. Růžová voda je hydratační, omlazující a zpevňující. Je vhodná pro všechny typy pleti. Vyrovnává přirozené Ph vaší pleti, má hojivé účinky a pleť příjemně zklidňuje, skvělá k vodě a po opalování. Ta vůně je ale stejně nejdůlěžitější, já miluji vůni růží. A stejně tak jsem zamilovaná do následujícího produkty, tedy úžasně voňavý krém na ruce.


A lady ho máme, vždycky si nakrémuji ruce a obličej ponořím do dlaní, ta vůně, miluji to. Kéž by se mi podařilo sehnat parfém, který voní vyloženě jako květy růží. Krémy od Manufaktury jsou boží všechny, hydratační, promašťují, krásně zahladí suchou kůžičku kolem nehtů a ruce zanechavá hladké (a rozhodně né mastné).


A máme tu další zajímavý kousek, tentokrát ve skle. Sérum s pipetou. Nevím jak vy, ale veškeré pleťové produkty je třeba používat na krk i dekolt, takže se tím řídím. Toto sérum je dobré v tom, že ho stačí málo a opravdu vám vystačí na obličej i krk s dekoltem. Je mi jasné, že vetšinu žen trápí spotřeba takových produktů a proto ten krk i dekolt vynechávají. Toto sérum podporuje tvorbu kolagenu a pleť hezky vypne. Já ho používám na noc, protože mám problém s občasným akné, takže přes den používám spíš něco, co mi pleť zmatní.




Po večerní koupeli vždy nanesu nejdříve tento pleťový elixír a až v posteli nanáším sérum, které mám položené na nočním stolku. Musím říct, že je to celkem příjemný proces. To kapátko působí tak noblesně, miluji produkty ve skle a ještě s pipetou. Tento elixír má napomáhat proti předčasnému stárnutí pleti, používám ho i na oční okolí. Obsahuje olej z divokých růží, který obnovuje pružnost pokožky, předchází ztrátě vody z pokožky (hydratace je zásadní pro zdraví pleti) a zmírňuje dopady slunečního záření (jak je známo, obličej není dobré vystavovat sluníčku, pokud nechcete, aby předčasně strála, rozhodně si neberte za příklad slečny, které jsou opečené ze solárka jako kuřata z grilu). Tím se dostávám k tomu, že je to mimo jiné ideální denní krém, už kvůli té ochraně.



Dostáváme se k vůni Women 003. Toaletky z Manufaktury mám v oblibě, mají dobrou výdrž. A to usuzuji z toho, že mi je často někdo chválí, čili jsou opravdu výrazné a něco vydrží. Opravdu až do večera. Nejraději mám fialku. Nenechte se zmást, nejedná se o růžičkovou vůni. Je to spíše čistá vůně, ve které najdete tóny zahradní pivoňky, jasmínu, červeného jablka a také trochu té růže. Ovšem jedná se o pudrovou svěží vůni.



A tady je máme všechny pohromadě. Není to krása?




A tady máte můj prstýnek Elizabeth. Najdete ho tady.


A tady je má šperkovnice jménem Rose, z  Therese.



A k dnešnímu růžičkovému postu to bude vše! Přeji vám krásný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov