RECENZE Fortune Favours the Brave

By Elizabeth Lore - 7/09/2018

Všem vám přeji pěkný začátek týdne! Dnes tu mám pro vás další beauty post, po delší době jsem si pořídila novou paletku očních stínů, protože jsem jich stihla taky hodně spotřebovat. Popravdě jsem si jich objednala víc, ale ukážu vám je všechny postupně. Dnešní paletka je zajímavá tím, že vznikla ve spolupráci s blogerkou, což mimo jiné vždycky ráda podpořím. 

Tyhle blogerské paletky mě baví, tato je ve spolupráci se značkou Makeup Revolution, podobné blogerské paletky najdete například i u značky BH Cosmetics. Na Notinu jich najdete dost, i ty nesehnatelné od Carli Bybel. Už mám doma jednu od Shaanxo, od již zmiňované Carli Bybel a tato je od British Beauty Blogger. Paletka se jmenuje Fortune Favours the Brave. Je ve zlaté plastové kazetě, balená v lesklé metalické krabičce, ovšem paletka je matná. Uvnitř paletky najdete překvapivě kvalitní a moc pěkný štětec. Na líčení ho sice nepoužívám, ale na cestování se hodí, paletku už jsem si vzala na víkend do Karlových Varů a štěteček se mi náramně hodil. Samozřejmě jsem s sebou táhla i své štětce, ale při líčení očních stínů potřebuji několik různých štětců a tenhle jsem využila taky.




Jednotlivé stíny jsou vážně nápadité, najdete tu asi všechno. Matné, třpytivé, perleťové, zemité odstíny, tmavé, černý jako uhel (ten obzvlášť chválím). I jemné růžové barvičky tu jsou, prostě všechno v jedné paletce. Vytvoříte s ní nespočet looků. Celkem 30 různých stínů, to je myslím až dost! Mile mě překvapily i krásné podkladové odstíny. Za tři stovky je to naprosto dokonalý produkt.




Další výhodou paletky je obrovské zrcátko, i z tohoto důvodu je to super paletka na cestování, byť není zrovna malá. Ale máte tu štětec, velké zrcátko a nespočet barviček, díky kterým můžete být každý den nalíčená jinak. Nedokážu si představit, že bych s sebou táhla několik malých single stínů a dalších paletek.


Pro dnešek už to bude všechno. Doufám, že se vám paletka líbí. Myslím, že je užitečná i pro začátečnice, které se bojí odvážnějších barviček. S touto paletkou můzmeze vyzkiusmet kde co, můžete různě kombinovat barvičky a zjistit, co vám vlastně sluší, jaké odstíny vám lichotí, co valm jde k očím, k vlasům. Mužete kombinovat matné stíny s perletí, to je má oblíbená kombinace. Ale teď už je to opravdu všechno, přeji vám všem pěkný a úšpěšný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

6 komentárov