Toaletní stolek z Therese

By Elizabeth Lore - 7/08/2018

Všem přejí pěkný den! Dnes vám chci ukázat svůj nový stolek. Někteří si určitě pamatujete můj stolek, který jsem měla už pár let, ovšem připomínal mi minulost, tak šel z domu. A za další, měl ho už úplně každý. Já už chtěla něco nového a hlavně originálního. A mimo jiné, chtěla jsem stolek, do kterého se vejde alespoň část mé dekorativky, což je takřka nereálné, ale v tomto případě se myslím zadařilo. 


Stoleček z Therese vyniká hlavně tím, že má větší skříňky, kam se vejde například i fén, žehlička na vlasy a klidně tam narvete ještě dvě kulmy. Zároveň si ale do skříňky můžete dát poličku a naopak v něm skladovat spíše menší věci, jako jsou líčidla, krémy, cokoliv. 


Já mám ve stolečku pouze dekorativku, protože hned vedle stolečku mám okno s hlubkobým parapetem, na kterém mám zbytek kosmetiky a dalších maličkostí. Stolek mám jen na líčení.




Taburetka byla ke stolečku již v ceně, což je skvělé, nemusíte hledat vhodnou taburetku a zbytečně se tím zabývat. Polstr je nemálo vysoký, což mě mile překvapilo, vypadá robustně a hlavně kvalitně. Samozřejmě mám stolek doma chvíli, takže výdrž soudím zatím jen pohledově a odhadem. 


Prostřední šuplíček ukrývá mé nejcennější produkty, na které si dávám obzvlášť pozor. Nyní čekám na novou šperkovnici z Therese.cz, ale jinak by se tento šuplíček hodil právě na šperky a hodinky.




Tak a dostáváme se k montáži stolečku. Narovinu, manuál jsem ani neotevírala, balík přišel precizně zabalený, jednotlivé části jsem si vyskládala a bylo evidentní co kam patří. Není co řešit. 


Jednoduše našroubujete nohy stolku. 


Pak stolek opatrně zvednete a postavíte na nohy, já jsem ho unesla sama, určitě to taky zvládnete. 


Na stolek už patří jen zrcadlo a je hotovo. 





A to už bude vše. Přeji vám pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov