GUCCI BLOOM ACQUA DI FIORI

By Elizabeth Lore - 8/29/2018

Krásný den všem! Dnes mám pro vás recenzi parfému Gucci Bloom, novější Acqua Di Fiori. Určitě ale budete znát původní Gucci Bloom. Tato je doplněná o zelené květinky, motýly, okvětní lístky. Má nádherný flakón. Měla jsem i tělové mléko Gucci Bloom a mělo stejně krásné balení. Nejvíc se mi líbí, že působí hodně plasticky (né plastově), ale samozřejmě je to sklo. Má krásné ostré hrany a miluji ten pudrový odstín růžové. Na tento parfém mě upozornila vlastně kamarádka, měla jsem ho v hledáčku, no nakonec jsem objednala na Elnino.



Můj osobní dojem z vůně. Je to čistá vůně, pokud znáte například vůně Clean, je to lehce srovnatelné. Ale závěrem se rozvoní. A na každém se rozvoní úplně jinak, nesrovnatelně jinak. Je to ten parfém, který bych dávala spíše na oblečení, né na kůži, kvůli intenzitě vůně. Je dosti silná a výdrž super. Stejně jako u původní Gucci Bloom




Pokud jde o složení, to si samožřejmě také rozepíšeme. U některých parfémů mě složení vyloženě zajímá, parfém je pak jakoby krásně čitelný a to mě baví. Co byste měli určitě vědět je, že takzvaným a vlastně i faktickým autorem tohoto parfému je italský návrhář módního domu Gucci, originální a nemálo známý Alessandro Michele. Hlava se skládá z černého rybízu, listu galbana. V srdci tuberóza, jasmín a zimolez. No a v základu pižmo a moje nejoblíbenější santalové dřevo, určitě už jsem se na blogu rozepisovala o santalovém dřevě, miluji i vonné svíčky s touto vůní. I u pánských parfémů vždy sehraje důležitou roli.


A jedno malé upozornění, Acqua Di Fiori není parfém, ale toaletka! 



Přeji vám krásný a provoněný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov