MOJE DENNÍ RUTINA

By Elizabeth Lore - 8/22/2018

Jakou značku jsem si v poslední době zamilovala? Jednoznačně Estée Lauder. Já se tak ráda obklopuji produkty, které jsou šperkem na mém toaletním stolku. Vzhledem k tomu, že EL má stejné iniciály jako já, je jasné, že mi bude o to víc sympatičtější, mám ráda tuhle symboliku. Ale zpátky k dnešnímu postu, dnes to bude o mé beauty rutině, o tom, jak svou pleť rozmazluji. Jsou to typy na produkty, které dají vaší pleti něco víc.


Každá žena by měla doma mít alespoň jeden řekněme lepší produkt pro svou pleť (i krk a dekolt samozřejmě). Blíží se mi třicítka a tak jsem si chtěla zase udělat radost něčím novým a luxusním. Myslím, že tyto produkty luxusní opravdu jsou. Hlavně jsou opravdu kouzelné, kouzlí každou noc během mého spánku.



A jak už jsem vám napověděla, dnes to bude předně o noční péči, protože přes noc toho takové produkty stihnou nejvíce. Přes den se pleť potí, je zaplácaná líčidly a tam už bych volila jiné produkty, o těch zase příště! Te'd se vrhneme na pleťový a oční krém. Krém na oční okolí jsem si hned zamilovala, krásně promastí, ale oko neulepí, na očích je příjemný. Občas mám zarudlá víčka, dosti citlivá. S tímto jsem nadmíru spokojená. Pokud jde o nějaké omlazení, to zatím samozřejmě nemohu soudit. Ale oční krémy jsou nutnost, už se mi blíží třicítka. A co je ještě horší, hodně se líčím a častým odličováním kůži na očích samozřejmě namáhám, celkově oční okolí.


A pleťový krém, tady je často opomínaná péče o dekolt. Tedy všechny ple'tové krémy mažu i na krk a dekolt.



Čistící ple'tová pěna Advanced Night Micro Cleansing Foam odličuje zbyteky makeupu, hloubkově čistí a pokožku zanechává hezky hebkou. Pokud jde o péči o pleť, nestačí používat jen dobré produkty, ale je důležité ji dobře odličovat a čistit! Makeup můžete mít kolem vlasů, u uší, na krku. Osobně si dávám pozor hlavně na zbytky makeupu u nosder a na očních víčkách, některé oční stíny totiž nesundáte jen tak.



Sérum, které každý asi zná, úspěch sklízí i u vizážistek, pleti pomůže vlastně okamžitě. Já ho testovala na noc, jak už název napovídá, je to noční sérum. Ale musím říct, že jsem nedocílila efektu, který jsem chtěla. Doporučovala bych ho pro zralejší pleť, než je ta moje. Možná je to ale také tím, že je léto a já se v noci neskutečně potím, takže si ho schovám na zimu. Obsahuje ChronoluxCB™ Technology, proto se tedy používá na noc, tato látka optimalizuje noční obnovu pleti. Obsahuje také kyselinu hylauronovou, moji oblíbenou. Dle výzkumů má omlazovat pleť již po čtyřech týdnech používání.




Sérum s pumpičkou, krémová konzistence, Perfectionist CP+R. Okmažitě vyhladí pleť, přísáhám, že tento produkt si budu kupovat už do konce života, pokud neobjevím něco lepšího. Neskonale hebký krémík, je skvělý, pleť je ihned po aplikaci sametově hebká. Je to protivráskové a zpevňující sérum. Od ostatních se odlišuje tím, že pleti dává novou energii, pomáhá obnovovat buněčnou energii, pleť má pak zase sílu bojovat proti vráskám a zvládá lépe reagovat na proces stárnutí.




Na celý obličej potřebuji dvě pumpnutí, ale snad si časem vystačím s menším množstvím. Nevím proč, ale obecně mám hroznou spotřebu produktů. Obzvlášť se to týká vlasovky.


Na Elnino jsem našla výhodné balení, tedy tuto krabičku se sérem Perfectionist, k němu byl navíc pleťový krém, oční krém a maska. Samozřejmě menší balení, ale sérum je v plné velikosti.



A pro dnešek je to vše. Doufám, že se vám článek a mé tipy na produkty líbily. Příště si něco povíme například o dekorativce! Vaše E.




  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov