NÁKUPY A NOVINKY

By Elizabeth Lore - 8/03/2018

Hezký den vám všem! Dnešní post bude spíš o nákupech a o novinkách. Nejsem si jistá, jestli jsem vám tuhle Calvinku už neukazovala, možná na Instagramu, netuším. Momentálně mám dvě a jediný problém je ten, že je vůbec nenosím, sama nevím proč. Na cvičení je to škoda a jinak nosím spíš klasické košíčkové podprsenky. Chci sehnat nějaký tank top, aby šla podprsenka hezky vidět, tak uvidíme. 


Krásnější skleničku na štětce jsem nemohla mít. A ta nádherná květina, ta je opravdu živá. Překvapivě není z Holflor Studia, ale z prodejny Holflor na ulici 17. listopadu v Pardubicích, moc lidí tu prodejnu nezná, ale ano, i tam najdete Holflor. Jinak štětce jsou BH Cosmetics, Sculpt & Blend sada, kterou jsem vám už ukazovala v jednom z dřívějších článků. Momentálně je to pro mě nejpoužívanější sada štětců, hlavně stipple brush na makeup používám denně a neobejdu se bez něj ani náhodou. 



Hřebínek Dtangle jsem si kupovala cca před rokem. Vydržel dlouho, jen ta barva se lehce ošoupala, takže jsem objednala nový. Tehdy jsem měla myslím zlatý, ale stříbrný se mi hodí momentálně mnohem víc. Nevím jak vy, ale já bytostně nesnáším zničené a znečištěné staré hřebeny. Podle mě je to stejné jako s kartáčky na zuby, prostě je musíte vyměňovat.


Pak tu mám gumičku do vlasů Invisi Bobble. Podobné seženete všude, ty neznačkové, ale po čase je můžete vyhodit. Tahle se ale nevytahá, hezky se stáhne do původního stavu. A navíc má krásný zlatý přívěsek, kvůli kterému jsem si ji objednala. Jsem v některých věcech strašný detailista. No a stejně jako nemám ráda staré hnusné hřebeny, tak podobně vnímám i gumičky do vlasů, vytahané špagátky, zacuchané vlasy, to doma nesnesu. Tahleta je pořád jako nová, vypadá dobře a hlavně se nemusím stydět, když ji vytáhnu třeba z kabelky. Hnusné obyčejné gumičky nemám ráda, prostě se mi příčí, každý máme něco. 


Ještě k tomu hřebenu - má dobré štětiny, které pročešou všechny vlasy. A hlavně mi vyhovuje rukojeť. Bez té bych se pořádně neučesala a hlavně bych si nemohla ani vyžehlit vlasy. Hřebeny tohoto typu používám už cca pět let, ty klasické už nepoužívám vůbec. 


Není krásná? Ta perleťová broskvová barva. Určitě objednám další. 


Lesk na rty NYX Cosmetics. Zase jsem objednávala naslepo, ale nevadí, já využiju všechno. Tento je lehce metalický, což nemám ráda, ale kupodivu na rtech je pěkný a dobře potlačuje červeň rtů, čímž docílíte hezké tělové barvičky. 



Jako vždycky mi z Notina dorazily i vzorečky, většinou jsou ti parfémy nebo pleťová séra, makeupy aj. 


A nakonec nová bundička. Léto je tu a já se začínám zásobovat na podzim, šíleně se těším, jen si zas nechci zvykat na jeansy (proto jsem si koupila i nové jeansy, ale ty ukážu příště). Bundička má zlaté kování, což je u mě nevídané, pro mě je to dosti příjemná změna. Na jezdcích jsou dlouhá poutka, vypadá to úžasně, podél celého pasu je zlatý zip. Je boží. 



Pro dnešek je to všechno! Další randomy pro vás chystám, nebojte. Krásný den všem! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov