NOVÁ PALETKA

By Elizabeth Lore - 8/08/2018

Všem přeji pěkný den! Další paletka, teď už mám pocit, že bych si její koupi měla nějak odůvodnit, protože jich tu bylo za poslední dobu zase dost, ale možná je to jen můj dojem. A to je ani nemám ještě všechny nafocené. Vždycky mě chytne paletková nálada a prostě si objednám naráz několik paletek, většinou mě k tomu popožene nějaká Notino akce, pošta zdarma, dárky k nákupu a tak dále. Určité paletky i sbírám, tedy vidím jednu a rovnou chci všechny, celou řadu. Nebo alespoň dvě do páru, takhle sbírám ty čokoládičky, tedy Chocolate palety. Makeup Revolution mám moc ráda, cena super a kvalita uspokojivá, až nad míru. Trošku sice práší, občas odstín není až tak sytý, ale to se vám stane i u drazší paletky. A vždycky vás zachrání dobrá báze pod oční stíny, například Aqua Seal


Ovšem dnešní paletka je spíše funkční a potřebná. Po dlouhé době mě nijak neovlivňoval její obal, vzhled. Upoutaly mě ty teplé odstíny a krásné perleťové barvičky. Některé asi nevyužiji vůbec, ale to se týká asi tak čtyř zemitých odstínů.


Nejvíc mi vyhovuje počet podkladových odstínů a pak ty zlatavé a měděné. Jsou to odstíny, které použilvám nejraději. Zároveň se mi líbí, že je tu pár tmavších takřka hnědých odstínů, díky lterým hezky vystínuji kočicí oči. Taky je ráda dávám na spodní víčko do vnějších koutků očí.




Na první pohled se to tak nezdá, ale je tu pár studených odstínů. Ty matné béžové a lehce hnědé jsou také nesmírně užitečné. Cenově je tato paletka opravdu dostupná. Přesný název je Flawles, ale je jich několik, já si vybrala tu základní, tu úplně první. Uvažuji ještě nad jednou Flawlesskou, líbí se mi ta matná. 


Prostě jsem musela mít alespoň dvě najednou. Tu druhou už jste na blogu viděli! 





A pro dnešek je to vše, krásný den vám všem! Vaše E.




  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov