RECENZE Nude Rose - Night Fall

By Elizabeth Lore - 8/20/2018

Krásný den přeji, zase paletka. Sice jsem si už poslední paletku musela odůvodňovat, vysvětlovat proč ji vlastně potřebuju, proč zase další paletka, proč. No a je tady další, já vím. Ale myslím, že jsem vám psala něco málo o tom, že mám doma ještě jednu paletku už nějakou dobu, jen jsem vám ji nestíhala zrecenzovat a nafotit. Tak tady je, dlouho opomíjená a v šuplíku ležící Nude Rose ve tmavém provedení jménem Night Fall

Paletka je plechová, zavírání je na magnet. A abych nezapomněla, značka je BH Cosmetics. Kdo mě sleduje pravidelně tak ví, že původní verzi této paletky už samozřejmě doma mám. Ja paletková královna mám samozřejmě opět obě dvě verze. A tuhle jsem si objednala i přes to, že to vůbec není můj styl a těch barev se skoro bojím. Ale! Má to velké ale. Jsem strašně nadšená, jsem fakt ráda, že jsem se toho nebála a zkusila ji. Do každé beauty změny se musím nutit, nebo mě do ní musí někdo dotlačit. Ta fialová je tak krásná. Všechny odstíny jsou tak krásně ledové. A pozor, nepotřebují žádnou bázi nebo podklad. Já si běžně oči přejedu lehce štětcem s makeupem (štětce mám BH Cosmetics Sculpt & Blend) jen tak z lehka přejedu prostě i oční víčka a to mi jako podklad vždycky postačí. Je jasné, že bych bázi použila, pokud bych si dělala nějaké kouřovky a hlavně, kdybych někam razila a potřebovala výdrž.


A moje krásná korunka, ke které plánuji líčení právě s touto pestrou paletkou. Mám vymyšlený celý look, možná nalíčím spíš nějakou modelku na focení, abych si rozšířila portfolio. 


A oblíbená část, swatche. Není to nádhera? 







V horní části paletky jsou odstíny pro dokonale čokoládové kočičí oči, což by vzhledem k fialové nikdo asi nečekal. Já je míchat dohromady s fialovou určitě nebudu. Rozdělené je to s jasným záměrem. Každopádně se mi líbí, že paletka nabízí dvě možnosti pro líčení. Teplou i studenou část. A celkově ten fialový odstín je dosti ojedinělý. Dobře se kombinuje se stříbrnou a nebo černou. Je tam i královsky modrý temný odstín, kterým tu jasně fialovou případně hezky vystínujete (a nebude tak řvavá). 



A k dnešní paletce to bude vše. Na nějakou dobu dám s paletkama určitě pokoj, protože jich mám zase až dost. Možná by to chtělo i single stíny, tak se po nějakých mrknu. Mějte krásný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov