NUXUSNÍ OBLÍBENCI

By Elizabeth Lore - 8/12/2018

Dnes mám pro vás krátký post s produkty Nuxe. Jaké produkty jsou vaše nejoblíbenější v takových vedrech? Já mám nejraději olejíčky a balzám na rty, to je věc, která mi nesmí chybět. Nejedna kamarádka si u mě stěžovala, že má popraskané rty, bohužel to není jen zimní problém. Vzhledem k tomu, že mám ve rtech kyselinu, jelikož chodím na výplně, musím se o rty starat o to víc. Přímé slunce moje rty neskutečně napíná a nesnaším to. Výhodou tohoto balzámu je, že se vám v teple sice rozteče, ale v kelímku se vám s ním nic stejně nestane. 


Pak tu mám olej Huile Prodigieuse, ten si dávám do mokrých vlasů a rovnou i na pleť, pokud jsem odlíčená, což v takovém teple jsem vlastně vždycky. Olejíček si dávám jen na mokrou pleť. To samé platí pro vlasů, musí být vlhké.


 A v dnešním postu neopomenu ani Nuxusní vůně, parfém je sice nejlepší z nejlepších, k večeru ideálka, tělo neskutečně provoní. Je to originální vůně, nezaměnitelná.


 Ale jak už jsem zmiňovala v úvodu, v takovém teple se hodí spíše vůně jménem Body. Obě dvě jsou tedy ve skle, což se mi líbí, nevím proč, ale balení je mnohem lepší ve skle vždycky, než v plastu. Třeba to vnímáte jinak, já chci vůně jedině ve skle. 


Pro ty, kteří nevědí, parfémy Nuxe voní stejně jako ikonický produkt značky Nuxe, tedy olejíček Huile Prodigieuse. Tolik opěvovaný a voňavý zázrak, který si můžeme dopřát i v podobě parfému. Srdce zaplesalo všem milovnicím Nuxe olejíčků.  




Krása střídá nádheru, no ne? Mějte krásný a úspěšný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov