ŠVÝCARSKO S EMOU

By Elizabeth Lore - 8/13/2018

Kdo mě poctivě sleduje na Instagramu, ten určitě ví, že jsem teď trávila několik dnů v Švýcarsku s Emou. Ubytovaní jsme byli kousek od Zurychu, ale Ema nás vyvezla ještě do Alp (Rigi) a nakonec do Lucernu. Tam jsme si daly s holkama oběd u Chappel Bridge a prošly jsme část města.  V Zurichu jsme si daly kávu v Mteropol Restaurant na jedné z nejdražších ulic světa Bahnhofstrasse. Večer jsme tam zajely i na drink, Ema vybrala Kaufleuten Club na večerní posezení, později o párty. A poslední klub byl Jade, tam jsem si po letech zatančila latinu, bylo to boží. 


Konečně jsem se zajela podívat k ní domů a jelikož to byla opravdu podívaná, tak jsem vám něco málo nafotila. Ema bloguje myslím stejně dlouho jako já, možná déle, ale podstatou věci je to, že má opravdu skvělý vkus nejen v módě, ale i v bytovém designu. Doma to má opravdu nádherné. Každý doplněk, každá místnost, i cukry do kávy má exkluzivní. Všechno má svůj příběh. Cukřenka se srnečkem a srdíčka, každé ráno jsem si je dávala do kávy. Ten krásný Chanel tác Ema vyráběla sama, takže ho bohužel nemůžu obšlehnout. 


Ten hrníček už znáte. Kdysi jsem ho Emě pochválila, takže mi ho myslím minulý rok přivezla. Porcelánový skvost. A ten příbor ani nepotřebuje komentář. 


Čivavka Mia a její jazýček. 


Japonský Vogue.


Od Emy jsem dostala The Book #7 Louis Vuitton. A k němu i stylové nálepky do diáře. 


Nové botičky. Na blogu bude brzy samostatný článek, ale fotit to budu ještě dlouho, hlavně budu muset dokupovat další botník. 


Nachystané pro diář na příští rok. 



Dobroty z restaurace Opus, Luzern.


Užívala jsem si naše rána, každý den jsme si daly něco dobrého, celkově potraviny ve Švýcarsku jsou zajímavé, není tam nic stejného jako u nás, kromě ovoce a zeleniny. Měla jsem problém i s hledáním surovin na vaření, dlouho bych si na tamní nabídku potravin zvykala. Ale bavilo mě objevovat ty chutě. Mají tam samozřejmě mnohem víc věcí než u nás, například zmrzliny Snickers, Mars, Oreo a další. Je tam prostě všechno. 







Takhle mňamózně Ema vaří, růžovoučká pečená panenka se švestkama. 


Třpytivé korálové prostírání. Většinou doplňků má Ema z Maison Du Monde, prodejna nejen s doplňky do domácnosti. Samozřejmě jsme si tam zajely, článek teprve chystám. Nafotila jsem pár záběrů, prodejnu jsem neprošla celou, ale na článek to dá! 


Tahle šatna vzbudila na mém IG velký rozruch, vaše reakce mě moc potěšily. Emina šatna je nejlepší jakou jsem kdy viděla. A osobně jsem takovou šatnu nepotkala nikdy nikde. Bude se ještě rekonstruovat a to bude teprve síla. Je krásně podsvícená, obrovská, i ten botník. Kdo to na Instagramu prošvihnul má bohužel smůlu, ale třeba nám Ema svoji novou šatnu v budoucnu nafotí nebo natočí na YT. 


Obrovská váza z pravé perleti. Není krásná? 


Ve Švýcarsku je vše v podobném stylu, tohle schodiště mi učarovalo, i ten strop. 



Pohled ze schodiště. 


Všechno krásně nazdobené a hromada svíček, to musí být. 



Název cukříků jsem už zapomněla, ale stejně je u nás ani neseženete, tak je to myslím jedno. 



A to by bylo myslím všechno. Plánovala jsem vyloženě report, ale bohužel jsem dala přednost zážitkům před fotografováním. Příště už se budu snažit víc! Vaše E. 



  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov