Manufaktura - Mrtvé moře

By Elizabeth Lore - 9/07/2018

Konečně můžu sepsat článek o nových produktech z Manufaktury. Pokaždé mě překvapí nové balení, tentokrát mě okouzlila tyrkysová Tiffany barva, tu miluje snad každá žena. A tvar toho sprchového gelu i šamponu je doslova výstavní, v koupelně vypadají úžasně. O to u pečující kosmetiky samozřejmě až tak nejde, ale co...


Teď už k produktům, které tu dnes mám a k jejich vlastnostem, které nás zajímají. Jsem zastánce tuhých mýdel a ty od Manufaktury jsou dobré také jako dárek, v pěkné krabičce i s rytím na mýdle. Mýdlo s bahnem z mrtvého moře o pokožku dokonale pečuje. Obsahuje i výtažek z mandlového oleje a ovse.



No, o rok míň a máme stejný rok! 




Sprchový gel moc okecávat nebudu, důležité je aby voněl a pěnil. Tento je mimo jiné moc krásný, jak už jsem psala v úvodu. Obsahuje sůl z mrtvého moře, ovesný výtažek a Panthenol (péče o pokožku je tedy zajištěna, pokud jde obecně o složení produktů, nejraději mám kys. hylauronovou a právě Panthenol). 


Ve stejném balení je i šampon. Má dobrou vůni, která se ve vlasech i udrží. 


K šamponu je i balzám na vlasy. Ten je hodně hutný, běžně si dám masku i kondicionér klidně po celé délce vlasů, ale tento balzám opravdu jen do konečků a jemně do délek (je fakt, že o to je účinější, některé balzámy mi dnes připomínají spíš mýdlo a jsem ráda, že tohoto balzámu se to netýká). Mám teď zesvětlené vlasy a potřebovala jsem něco hodně vyživujícího.  



Denní a noční pleťový krém je v mém již oblíbeném balení s pumpičkou. Oba dva používám i na oční okolí. Mají stejné složení, tedy opět sůl z mrtvého moře, ovesný výtažek a ceramidy. Jsou velmi lehké a rychle se vstřebávají, samozřejmě obsahují kys. hylauronou (ta je nad zlato). Jejich vůně je svěží, ale hlavně bezalergenní. 



Jemný krém na ruce obsahuje ovesný výtažek (jako všechny produkty této řady) a bambucké máslo, díky kterému krásně zahladí nehezké záděry a dobře promastí suchou kůži. Já mám díky alergii i zapálené dlaně a krémy s bambuckým máslem jsou pro mě už nutnost. 

A to už bude k dnešní Manufaktuře všechno. V řadě Dead Sea najdete ještě několik zajímavých produktů. Například tělové mléko s praktickou pumpičkou (to já ráda) a nebo 100% ní bahno z mrtvého moře v líbivém stříbrném pytlíčku. Tato řada se mi prostě šíleně líbí, já si na obalech ujíždím. Mějte krásný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov