Moje oblíbené řasenky

By Elizabeth Lore - 9/21/2018

Říkala jsem si, že si dáme souboj řasenek, ale zhodnotila jsem to tak, že souboj je jaksi nereálný. Dnes valm chci ukázat tři řasenky a všechny je mám moc ráda. Nedokážu zhodnotit, která je nejlepší. Tyhle tři řasenky jsou pro mě prostě nejlepší, jen mají různé vlastnosti.


Řasy mám řekla bych normální, pevnější. Jako vizážistka jsem se setkala se spoustou řas a musím říct, že nejhůř jsou na tom majitelky slabých tenkých řas. Každá řasenka je slepí, natočit se moc nedají, řasenka na řasách držet jaksi nechce, no, chápu vás, věřte mi. Na ty je nejlepší Helena Rubinstein, konkrétně tato krásná krajková Lash Queen.


Štětečkem se dostanete krásně do krajů očí.



Pak jsou tu ještě tvrdé řasy jako dráty, ale ty se alespoň dají natočit kleštičkama na řasy a je to. Řasenku pak bez problému nanesete a řasy rozčešete. Na takové řasy je nejlepší efekt umělých řas, jako panenka. Proto tu mám řasenku Babydoll značky Yves Saint Laurent, kterou objednávám v dárkové kazetě s produkty navíc. Rozjasňující primer, který je právě na mém wishlistu, je perfektní, minituru už jsem vyplácala, bála jsem se ho nanášet i na oči, čili na řasy, jelikož lehce mastí, ale ničemu to nevadilo, což se divím, jelikož řasy je dobré před líčením odmastit. Každopádně to nevadí, mám několikrát odzkoušeno.





Já mám tedy řasy normální, jen ve vnějším a vnitřním koutku oka o něco málo jemnější. Jediným mým prolémem jsou spadlá víčka. Tedy né víčka, ale kraje očí. Mám je směrem dolů, nemám kočičí oči, nemám ani ty krásné mandlové. Moje oči jsou větší a kulaté, ale prostě jdou dolů, řekyně nebo italka! Potřebuji řasy hodně zvednout a hlavně neslepit. Už roky mám oblíbenou Lancome, kterou jste na blogu v minulosti určitě viděli. Má hlavně speciálně zahnutý kartáček, takže si nazapatláte při nanášení řasenky i nos.




V žádném případě bych nedoporučovala více jak jednu vrstvu, ihned by se řasy slepily. jedna vrstva bohatě stačí, řasy hodně zvedne i zahustí. Tato je podle mě nejlepší ze všech. A když se poštěstí, objednáte je v dárkové kazetě. Na Elnino jsou vždycky, různé druhy.




A pro dnešek je to vše! Vše najdete na Elnino, hlavně ty výhodné kazety s miniaturami produktů navíc. Doufám, že se článek líbil a mějte krásný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov