Moje denní líčení

By Elizabeth Lore - 10/06/2018

Každá blogerka přece musí mít post o svém každodenním líčení. Nejen, že tu tento druh článku chci mít, ale taky jsem si zase zesvětlila vlasy, z černé jsem se dostala na zrzavou, na světlounkou hnědou a blížíme se k blond odstínům. S tím se taky mění moje denní líčení. Není to až tak zásadní problém, když mám doma už slušnou výbavičku, paletek mám hromadu, ale já potřebuji líčidla vyloženě pro své užití. Jde hlavně o to, že když cestuji, nebo chci prostě líčidla do kabelky, tak s sebou nemůžu tahat celé palety s hromadou odstínů. Takže teď se do toho dáme. Začneme tím největším, obrovský pudr Chanel. Je velký jako dlaň, byť se to podle fotek nemusí zdát. Ten vám vydrží opravdu pár let.


Chanel Poudre Universelle Libre je pro přirozený konečný vzhled vašeho makeupu, zafixuje na celý den a hezky zmatní.



Zdravíčko, tedy tvářenka Bobbi Brown patří mezi ty známější produkty, už má své jméno nějakou dobu. BB mám moc ráda, byť mám zatím jen dva produkty. Pigmentace je překvapivě slabší, ale alespoň to s tou tvářenkou rozhodně nepřeženete. Swatche na ruce jsou samozřejmě jiné, než když tvářenku nanesete na obličej s makeupem, tam pak drží úplně jinak. Pigmentaci ovlivní i to, jaký štětec k nanášení zvolíte.





Paletku na obočí jsem hledala delší dobu a vsadila jsem na jistotu, tedy L'Oréal Genius Kit. Uvnitř je stín na obočí v ideálním studeném odstínu a fixující gel (není průhledný, což jsem potřebovala).



Štětců mám doma hromadu, ale tyto jsem si vybrala kvůli nošení s sebou (tak jako většinu produktů v tomto článku). Štětce jsou velké, ale nejsou přehnaně dlouhé, rukojeť se krásně vejde do běžné kosmetické taštičky. Štětiny jsou husté, jemné umělé vlákno.



Roztomilá paletka ve tvaru psaníčka Makeup Revolution (dělá se ve dvou provedeních, já vybrala zlatavé odstíny). Nejen, že je paletka neskutečně líbivá, ale ta pigmentace je neuvěřitelná. Pokud jde o výdrž, samozřejmě doporučuji použití báze.



Jedním slovem dokonalost. Paletka je hlavně menší, není to obrovská paleta, kterou si nemůžete nosit s sebou v kabelce.



Guerlain Lip & Cheek TINT jsem už dávno záviděla kamarádce, tak roztomilá věc, to snad ani není možné. Jsem ráda, že se toho Guerlain nebojí a dělá tak hezoučké produkty. A k čemu slouží, to už jeho název napovídá. Je to barvička na tváře (líčka) i rty. Aplikátor připomíná lak na nehty. Konzistence je lehce gelová.




Produkt, na který se mohu spolehnout, objednávala jsem si ho už dříve. Tentokrát jsem zkusila nový odstín, Barbie růžovku. Lesk je zvětšující, čili rozleje se za hrany rtů a rty pak opravdu působí plnějším dojmem.




O řasenkách jsem vám psala nedávno samostatný článek, stačí prolistovat blogem trošku dozadu.


Objednala jsem si tedy základní produkty, které jsou pro mě nejnutnější. Tyto produkty a jiné najdete na Elnino. Pro dnešek to bude vše! krásný den vám přeji! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

5 komentárov