Nákupy a novinky

By Elizabeth Lore - 10/29/2018

Všem přeji krásný den! Dnes mám pro vás zase nákupy a novinky. Nevím proč, ale nejraději nakupuji nové kousky do šatníku právě na podzim. V létě si vystačím s šatičkama, většinou tahám pořád dokolečka to samé, ale na podzim ráda vrstvím a zkouším kombinovat barvy i materiály. V létě se moc nevyřádím, pokud jde o outfity. Každý to máme jinak. Konečně mám doma šaty Erika Fashion a právě k nim jsem si koupila i opasky, po víc jak 10ti letech nosím zase pásky.



Tento žlutý nosím k černým věcem, kterých mám požehnaně, takže mi tu určitě nebude ležet ladem.


Nové lesky na rty, to je u mě časté, protože je celkem plácám, spotřebu mám slušnou. Objednala jsem si tělový a růžový. Růžový Nyx Lip Lustre v odstínu Euphoric, sytá a křiklavá barva. A tělový Makeup Revolution My Sign v odstínu Capricorn. Na rtech je sytě hnědý, perfektně krycí. Nedoporučuji ho opakovaně přetírat, na puse pak vzniká nepříjemná vrstva. Připomíná mi lesky na rty Maybelline Vivid Hot Lacquer, které jsou sice lesklé, ale na rtech lesk zatuhne podobně jako tekutá rtěnka, takže nevstvit.




Na Notinu si ráda objednávám vůně i do domácnosti, tedy interiérové vůně, svíčky, osvěžovače, vosky na pálení, všechno možné. Na tento podzim jsem si vybrala automatický osvězovač Air Wick Life Scents v šedé barvě, vůně Warm Apple Crisp. Viděla jsem i černý, pokud by se vám hodil do interiéru barevně víc. Voní opravdu jako teplý jablečný mošt nebo čerstvě upečený jablečný závin. S touto vůní mají i dobré osvěžovače do zásuvky.


Asi bestseller mezi punčoškama, puntíkáté a se vzorem rybářské sítě. Kombinace obojího. Siťované punčochy jsou celkem odvážné, ale puntíky tomu dodávají jistou hravost a nevinnost, to se mi líbí. Tyto jsou značky Mona a mám je z Bonastyl.cz!



Trička Yako King nosíme s mým synáčkem už nějaký ten pátek. Určitě jste je mohli zahlédnout v ourfit postech juniora. Nebo na mém Instagramu.


Koženková bundička Zara s vycpanýma ramenama, lehce do špičky, vypasovaná a kolem pasu volánek, lehký peplum. Sedí nádherně a dopnu ji i přes prsa, což je zázrak. Nádherný odstín červené. Koupila jsem si ji samozřejmě i v černé. To bych nebyla já, abych si něco nekoupila dvakrát. Kování má stříbrné.



A nakonec tu mám konečně produkt, který mě zajímá už celkem dlouho, ale čekala jsem až dopotřebuji krém Bioderma AKN, ten používám už dost dlouho, ale ráda zkusím i něco nového, hlavně o polovinu levnějšího, co si budem bublat. Zatím testuji chvíli, ale první dojem super, na pleti je příjemný, je cítit, že akné léčí, pokožku logicky nemastí. Garnier mám ráda už od puberty, používám ještě odličovače této značky, masky, peelingy (všechno pokud možno čistící). 


Za tu cenu jsem se bála, že mi příjde malá tubička, odhad na mililitry mám hodně špatný. Každopádně je ho dost, je to klasické balení, celkem velká tubička. Pokud stejně jako já používáte i peeling a masku, k tomu ještě tento krém, určitě vám to pomůže během několika dnů. Ale určitě se může stát, že se akné vrátí, jakmile produkty přestanete používat. Peeling používám málo, není to pro pleť dobré, takže spíš masky. A pokud používáte jakoukoliv čistící hřejivou masku, vždy ji opláchněte studenou vodou!



A to je k dnešním nákupům všechno. Užívejte podzim a mějte krásný zbytek dne! Vaše E. 


  • Share:

You Might Also Like

8 komentárov