Nákupy a novinky

By Elizabeth Lore - 10/26/2018

Tak, máme tu podzim a s ním super škálu barev, na kterou jsem se hodně těšila. Zároveň tu mám produkty, které mi byly doporučeny, nebo které jsem si chtěla objednat, protože mi prostě bylo smutno, to se týká tedy parfému, ale všechno si řekneme postupně! Vše jsem si vybrala na Elninu, většinu jsem sehnala za zlomek ceny. 


Začnu tím dle mě nejhonosnějším. A tím je naprosto dokonale luxusní pudr Guerlain, jako pro princeznu, mám ho vystavený na toaletce a koukám se na něj jako na svatý obrázek. Je veliký, takže je evidentně bezedný. Vybrala jsem si odstín 03. Najdete ho pod názvem Les Voilettes Mineral. Má lehoučkou texturu, takže se můžete přepudrovávat i během dne, vrstvení ničemu nevadí. Skvěle fixuje a osobně jsem tedy neměla potřebu ještě přepudrovávat. Někdo se ale mastí víc, takže to ocení. 


Pudřenka je super, většinou je nepoužívám, ale tato je na aplikaci výborná (huňatá jako plyšák a opravdu kvalitní).



Tento makeup Dermacol Noblesse byl jednu dobu velice opěvovaný, ale já jsem se k němu odhodlala až nyní (trendovky se kolem mě vždycky přeženou). Je s pipetou, před nánášením takové makeupy vždycky dobře protřepu. Balení je moc pěkné, za mě na jedničku. Odstín jsem zvolila tmavší, tedy Sand, ale dá se skvěle míchat a tak si můžete pomocí světlejšího makeupu přizpůsobit barvičku podle potřeby. Já jsem na podzim vždycky bílá jako stěna, ale snažím se to dohnat solárkem, takže tmavších makeupů se nebojím. Krásně kryje a dobře schová i nedokonalosti, a to i bez použití korektoru.



Pak tu mám ty barvičky, o kterých jsem pěla v úvodu. Červená barvička je sice dá se říct běžná, jenže tohle není tekutá rtěnka, ale lesk, který jsem dlouho sháněla, krycí pestrý červený lesk. Značka L'Oréal Paris, Shine Caresse, odstín Princess číslo 200.


Dále tu mám rtěnky Guerlain La Petite Robe Noire, odstíny Orchid Beanie a Sun Glasses. Barvička Sun Glasses je nevídaná cihlová, teplý odstín červené, který mám moc ráda. A studená lehce fialová barvička Orchid Beanie je ve studeném odstínu. Obě dvě jsou dobré i po přetření leskem!




A ještě paletka Guerlain Kiss Kiss From Paris, odstín Romantic Kiss. Tato paletka se dělá i v jiných odstínech, ale já jsem si zvolila ty studenější a cihlovější. Jsem moc ráda, že je v paletce zakomponovaný i tělový odstín, je to perfektní paleta, kterou s sebou budu tahat úplně všude, protože jsem typická náladová žena. Čili, z domu odejdu s červenou pusou, pak to chci změnit na tělovou a večer mám chuť zase na něco jiného. Nádherné propracované balení i štětečky.



U Guerlain ještě zůstaneme. Tekuté oční linky v odstínu Noir Ebene. Gelové oční linky miluji, jejich aplikace je nejsložitější a nejvíce žádaná, pokud jde o vizáž. Ovšem lesklou ostrou linku prostě vytvoříte jedině s tekutou linkou, tyhle mají perfektní precizní ostrý štěteček, který jsem potřebovala. Nádherný matný skleněný obal a dlouhý pozlacený vršek, se kterým se mimo jiné výborně pracuje, díky jeho délce je jako stětec, dokonalost.



Teď zase zabrousíme k finančně dostupnějším produktům, drogérková řasenka Maybelline Total Temptation, kterou mi doporučovala nejedna kamarádka. Musím říct, že se pokaždé bráním tomu, abych si pořídila zase další řasenku, řasenky mám strašně moc ráda, protože jsem pyšná na svoje řasy. Jsem šťastná, že přežily moje několika měsíční pobláznění, kdy jsem nosila umělé řasy a náležitě jim teď dopřávám. Nová řasenka je přece největší odměna. Má husté štětiny, delší jsou prokládané kratšími. Hezky natočí, pozvedne a je perfektně černá.



Roztomilé tabulky čokolády, klasická čokoláda Death By Chocolatte. A pozlacená Golden Bar! I Heart Makeup dělá dle mě velice kvalitní paletky očních stínů. Jak říkám v každé recenzi, kvalitu očních stínu podtrhnete použitím primeru, báze pod oční stíny není nutnost, ale i sytost odstínů je úplně jiná, když použijete primer.


Tyto dvě palety jsou si dosti podobné a taky proto jsem si je vybrala. Vyhovuje mi, že podkladový stín je podstatně větší, což je pro mě zásadní, používám ho při každém líčení a tak musí být vždycky větší. Bohužel ve všech paletkách to tak není, i proto mám tyhle čokolády moc ráda. Golden bar je v teplejších odstínech, ta druhá je zase ve studených tónech. Vyfotila jsem vám je na sluníčku, takže je to krásně viditelné. 



Parfém Chloe miluji v každém ročním období a momentálně mi dodává spoustu energie v podzimních chmurech. Sice nijak podzimním depresím nepodléhám, ale energii potřebuji. Chloe mi dává nádherný pocit ze sebe sama, kolikrát se navoním jen tak, i když jsem doma (to jsem snad s žádným jiným parfémem ani nedělala). Má krásné až romantické balení, jemná dívčí stužka, ale pořád elegantní a zároveň ženská. Chloe je jeden z mála parfémů, který poznáte na komkoliv. Někdo projde kolem vás a víte, že je to Chloe. Květinovo-pudrová a hlavně romantická vůně, v srdci parfému je nádherná konvalinka, růže a magnólie. Hlavou parfému je sladké liči, frézie a pivoňka. A dále v ní najdete virginský jalovec a ambru.



Pro dnešek je to vše! Užívejte podzim, poslední sluníčko, barevné stromy, spadané listí a mějte se krásně! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

4 komentárov