Co nosím v kabelce?

By Elizabeth Lore - 10/15/2018

Update po x letech, už to chtělo. Nebudu vám fotit bordel, jako například obaly od žvýkaček, zmuchlané kapesníčky atd. Originalitu stranou, v kabelce to má sice kde kdo, ale fotit to na blog a vyjadřovat se k tomu, to se mi asi nechce, snad pochopíte. Klíčky od auta a od domu fotit také nechci, ani doklady a papíry, které v kabelce prostě běžně mám. Ale mám tu všechno ostatní, jen diář mi tu chybí, ten u sebe v poslední době nenosím a mám ho na stolku u počítače. Mám Filofax a je to obrovská bichle, kterou s sebou tahám jen když musím.

Peněženka, karta, doklady, peníze, telefon, karta na poštu a to je vše. Peněženku mám hodně maličkou, často střídám kabelky a když mám menší crossbody kabelku, tak nemusím řešit ještě přeskládávání peněženky.




Brýle u sebe nosím sluneční i dioptrické, ale přiznám se, že ty dioptrické pořád zapomínám doma.


Propisky mám poházené úplně všude, jednu mám i v autě. Je to věc, kterou u sebe prostě musím mít. V dnešní době se spoléhá ve všem spíš na telefony, ale divili byste se, kolikrát se taková propiska hodí. V autě mám super svlíkací propisku, znáte to? Zlatý devadesátky. Sehnala jsem ji v Praze, v podniku James Dean. Tahle propiska je Swarovski, mám ji už šíleně dlouho, pořídila jsem si tuhle barvu, protože je v barvě mých očí, líbila se mi na první pohled.



Ještě mám tuhle stříbrnou.


Pokud jde o krémy na ruce, ty mám taky rozházené všude, protože si ruce musím mazat pořád. Nejraději mám například krémy Mixa, Ziaja nebo EOS.


Taštičku s líčením nosím jen občas, většinou když jedu mimo město, jinak mi stačí jen pár věcí na líčení. Notino má své kosmetické taštičky, pár jsem si jich už vybrala. Mají jednoduchý hladký design, narozdíl od téhle mojí šílené holografické duhovky. 


Potom u sebe tahám ještě štětec, lesk na rty, pilník na nehty a parfém. Pilníky mám Alessandro, používám od stejné značky i laky na nehty, tyhle jsem dostala k objednávce na Notino jako dárek, pilníky jsou u mě spotřební zboží, nejen, že mám velkou spotřebu, ale taky je pořád někde nechávám. Štětce mám převážně od BH Cosmetics, v kabelce většinou nosím jen stipple brush nebo štětec na pudr či tvářenku. Štětce se snažím pokud možno nosit v nějakém pouzdře, protože né vždycky jsou zrovna čisté a logicky po použití by špinavé stejně byly, takže jen tak pohozené v kabelce, to není dobrý.


Lesky na rty mám různé, někdy u sebe mám klidně tři odstíny, ale nejčastěji nějaký tělový nebo čirý. Jak vidíte, vybrat si je težké. Kolikrát mám odstíny s minimálním rozdílem a pak jich vezmu rovnou několik. Nyx Butter Glos mám nejraději, už cca tři roky objednávám pořád ty samé.


Parfémy u sebe nosím jen v malém balení, vždycky jsem vděčná za nějakou miniaturu. Tato vůně je Chloé. Je má nejoblíbenější, tuhle malinkou už jsem vyplácala, ale mám i jiné. Zásoba musí být.


A to je k dnešnímu postu vše. Mějte krásný den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov