WWW.LUXURYBAGS.CZ

By Elizabeth Lore - 10/23/2018

Dnes jen v krátkosti, zapomněla bych vám napsat alespoň pár slov o mé Almě z Luxury Bags. Víte, že Almičky mám nejraději už od pradávna. Na mateřské jsem si doslova z drobných našetřila na Almu BB v barvě Rose Indian. A teď jsem si zase udělala radost Almou GM v barvě Rose Florentin. Stejnou měla v té době přítelkyně Philippa Pleina, kterou jsem měla moc ráda, Morgan Britt. Těchto kousků je málo a vždycky selektuji, kdo má konkrétní kousek, který si vyberu. 


Nafotila jsem vám několik detailů. 





Kabelka je světlá tělová, ale tady na jiném světle je lehce do karamelova. Krásně mění barvu v určitých úhlech. 




Květiny jsem dostala od kamaráda, takové a podobné boxy najdete v květinářství Holflor Studio 1. 



Mám tu i Lurex Monogram Shawl, k němu původní balení i s krabicí. Kabelku jsem dostala v hezkém dustbagu přímo od Luxury Bags. 







Luxury Bags má novou prodejnu v Pařížské ulici 11, nádherný showroom ve 4. patře. Kabelky i vykupují, nejen kabelky, ale i botičky, kabáty, doplňky všeho druhu a jiné. A hlavně vám kabelky i vyčistí, čímž jim alespoň částečně vrátí jejich původní hodnotu. Kabelky jsou investice, péče o ně je důležitá. 



Šál je sice krémový, to mě trošku trápí, ale snad si seženu dobrou čistírnu. Někoho by mohla překvapit kočka na takovém šálu, ale můj kocourek je pro mě vším a on může prostě všechno. Kočkomilové pochopí. On všechno nové holt očichává a nebudu ho odhánět kvůli šálu přece! Je hodnej, věcí neničí.  



Šál jsem v LB sehnala o polovinu levněji, takže je pro mě určitě lákávé zajít si o pár metrů dál do Luxury Bags, něco ulovit a nenechat všechny úspory v jiných prodejnách vedle. Jak vidíte i na Almičce, věci jsou v krásném stavu a za velice příznivé ceny. Alma je jako nová, nafotila jsem vám dost detailů. A pokud jde o šál, měl pár zatrhnutých nitek, ale to se stane každému vlastně ihned. Tomu se neubráníte. 


  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov