RECENZE Carolina Herrera Good Girl LÉGÈRE

By Elizabeth Lore - 11/21/2018

Všem přeji krásný den! Konečně jsem se dostala k sepsání recenze tohoto krásného a zajímavého parfému. Tento střevíček už určo znáte, ale já tu mám pro vás novější verzi, a tou Légère. Už při rozbalování mi učaroval obal, černá část je hebká semišová, matná bílá krabička a zlaté lesklé detaily. Nápis It's good to be bad je prostě boží, všimli jste si ho?




Ale teď k vůni. Jedná se o parfém, výdrž má skvělou, jak na kůži, tak na textilu. Měla jsem ráda i předchůdkyni této vůně, je hodně ženská a sexy, vyrázná a sladká. Légére se liší samozřejmě složením, najdete v ní nevídanou orientální květinu. Ilonickou ingrediencí parfémů Carolina Herrera je jasmín, ani tomuto parfému se jasmín nevyhnul, ten tam prostě musí být. Omamné a neobyčejné boby Tonka v parfémech také nepotkávám. Složení Good Girl je prostě zvláštní a nezvyklé. 


Flakonek se liší barvou, je lehce modrý a ve špičce střevíčku lehce průzračný, modrá barva se v tomto flakonu objevuje v mnoha odstínech, jde z tmavé do světlé, vypadá nádherně. Zlatý podpatek s rytím zůstává stejný.



Teď tedy konkrétní složení parfému, na které se určitě těšíte. V základu najdete mléčný karamel, zmiňované Tonka boby (známé také jako Tonka fazole), santalové dřevo, pralinka, skořice, pižmo, ambra a kašmírové dřevo. Nezní to nádherné? Srdcem parfému je nejdůležitější jasmín, tuberóza a květ pomerančovníku. Aby toho nebylo málo, nechybí tu ani nemálo známá ingredience ylang-ylang, citron, bergamot a mandarinko-pomerančové aroma. Tady už se objevují celkem obvyklá jména, ovšem nejvíce mě zaujalo srdce parfému.



Komi bych tento parfém doporučila? Na jaké příležitosti? Musím říct, že se hodí prostě ke všem událostem, je krásně ženský a sladký. Sladká vůně vás v zimě jedině zahřeje, muže s ní upoutáte a ženy si také určitě všimou. Je skvělý, flakonek nádherný, nemá jedinou chybu.






Pro dnešek to bude vše. Přeji vám pěkný a voňavý den! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov