RECENZE Furminator

By Elizabeth Lore - 11/02/2018

Všem přeji pěkný den! Po dlouhě době tu mám článek ve spolupráci s Blogerky.cz nový kartáč na naše mazlíčky Furminator. Tyto hřebeny dobře znám a jsem ráda, že ho můžu vyzkoušet v rámci nové výzvy. Moc se mi líbí jejich systém, nemusela jsem se trápit s výběrem, zadala jsem druh zvířete, váhu a druh chlupů. Pak mi byl vybrán ideální hřeben, konkrétně hlavice, která se jednoduše nacvakne na rukojeť. Hřeben jsem vybírala pro kocoura, který má jemné dlouhé chlupy připomínající vatu. Naopak náš pes má spíše tvrdé chlupy, krátké, připomínající štětiny. Druh hlavice je opravdu podstatný, aby pak Furminator splňoval to, co slibuje. 


Hlavice jsou v několika barvách, mě přišla pastelová růžová, což mi nevadí, naopak jsem ráda a kocourovi to je jedno. Zajmavé je, že kocour u česaní většinou hodně kouše, ale tentokrát si česání užíval a s hřebenem se naštěstí mazlil. Dala jsem mu ho i do pelechu a nenechal si ho vzít. . Příště mu na hřeben dám i rolničku, aby se u toho bavil. Hlavně, že už nekouše, učesat naši kočku je zážitek.




Tohle jsou vyčesané chlupy na jedno začísnutí, hlavice je velmi kvalitní, podobná jako u kadeřnických strojků. 


Závěrem musím říct, že se investice do těchto hřebínků vyplatí, už dávno mi ho doporučovala moje sestra, která ho používá už docela dlouho. Pro dnešek je to všechno, mějte pěkný zbytek dne! Vaše E. 

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov