Tipy na vánoční dárky

By Elizabeth Lore - 12/03/2018

Krásný den vám přeji! Moc se těším na Vánoce a dnes mám pro vás další várku tipů na dárečky. Určitě každého gurmána potěší doutník a dobrá whiskey. Obzvlášť nejen krásná, ale i lahodná whisky Jack Daniels Gentleman, ke které se zrovna doutníček náramně hodí. A kdy jindy si vychutnat dobrý doutník se sklenkou Jacka, než o sváteční příležitosti s chlapama z rodiny. Já jsem tuto lahev sehnala v sadě se skleničkama na Alkohol.cz, kde vám nabídnou i glavírování lahve. Věnování nebo iniciály ba lahvi jsou myslím jen detailem k naprosté spokojenosti obdarovaného. 



V této whiskey jsou právě jemné tóny kouře, ale také rybízu. Nejvyleaznější je celkově ovoce, karamel a vanilka. Oproti ostatním Jackům má hladší chuť, jelikož je ještě jednou filtrován před lahvováním.


Minulý rok jsem ladila všechno do růžové zlaté a tento rok to bude asi stejné. Soudám, že se vám to třoytivé růžové zlaté pozadí líbí stejně jako mě, každopádně, ldyby se zase někdo otal, jsou to šaty. Gelová maska na rty Korika je hrozně hezká, vtipná a na rtech je boží. Já jsem ji také dostala jako dárek a moc se mi líbila. Na žádnou masku jsem nebyla tolik zvědavá. Korika je korejská značka, mají super věci, sadou produktů této značky uděláte radost každé beauty maniačce. Teď v zimě jsem si dopřála, je to samozřejmě jednorázová maska. Na rtech jsem ji nechala asi dvacet minut, přesouvala jsem ji po rtech, nejdřív jsem ji měla převážně na horním rtu a pak jsem ji posunula lehce dolů, skoro k bradě. Maska je samozřejmě obrovská a rty pokryje dostatečně, ale já jsem tu masku chtěla mít jakoby přitisklou i na okolí rtů, takže jsem si s tím takhle pohrála. 


A parfém pod vánočním stromečkem musí být, elegantní Chanel Gabrielle, nejnovější parfém z domu Chanel. Je to květinová vůně a má být určena nezávislým a odvážným ženám s rebelským srdcem, celá já, to je jasné. Líbí se mi, že Chanel myslí i na nás divošky, i my můžeme být dámou oděnou v Chanelu. A je to vůně, které si každý všimne. Můj přítel ji na mě má moc rád, vždycky ji pozná. Na Notinu najdete spoustu produktů Chanel a stejně tak i spoustů parfémů Chanel. Já tedy nevím, ale Chanel pod stromečkem, kdo by to neviděl rád. 


Jelikož mám už nějakou dobu doma prvňáčka, pomalu ale jistě sjišťuji, že svačinivé boxy i láhve je potřeba dobře vybírat. První týden ve škole jsme utopili skoro všechno v tašce, protože se nám otevřelo pití a ty boxy mnohdy taky moc nedrží, otevřou se a věřte mi, že dostávat zbytky z učebnic není nic zábavného. S touhle LEGO sadou se myslím bude prckovi svačit hned líp. Najdete na www.nasvacinu.cz


A pokud chcete myslet i na sebe (jako já), tak vám doporučuji tyto krásné láhve Equa. Je ze skla, řekla bych skoro nerozbitná, dno je v silikonovém obalu a plastový vršek v barvě růžového zlata. Já ji ladila ke svému autu! 


A do kabelky se taky hodí, rozhodně lepší, než si pořád doplňovat starou plastovou láhev od vody. A ze skla se mi pije líp. Našla jsem kdysi jeden článek na toto téma a ze skla se lépe pije spoustě lidí, má to mít i nějaký důvod (ještě budu googlit).


Pokud jde o hračky pro děti, dnes už všechny hračky z TV reklam stoji kolem dvou tisíc. Roboti, rakety, lodě, prostě všechno. Pokud ale chcete prckovi dopřát největší dárek pod stromečkem, doporučuji 190 cm vysokého medvěda z www.velkymedved.cz, velikostí je spousta a ve srovnání s hračkářstvím mají směšné ceny. Možná jste stejně velkého medvěda viděli v hračkářství Hamleys v Praze - tak tenhle medvěd stojí na Velký Medvěd jen třetinu! 


A pro dnešek je to všechno. Mějte krásný zbytek dne! E.

  • Share:

You Might Also Like

1 komentárov