IF CAFÉ

By Elizabeth Lore - 1/31/2019

Všem přeji pěkný den! Dnes jen v krátkosti, pár fotek z božské cukrárny IF Café, kde najdete ty nejchutnější a nejkrásnější výtvory dle Ivety Fabešové. Nejlepší cukrářka v ČR původem ze Znojma má nyní čtyři cukrárny v Praze a těšit se můžeme i na cukrářskou akademii. Věřím, že díky ní bude směřovat na cukrářské učiliště spousta lidí, protože tohle je doslova sladká životní cesta. Paní Fabešová sice studovala něco úplně jiného a její práce se kolem kuchyne ani nemihla, ale já bych se vydala tímto směrem, kdybych si měla vybrat! Úžasný koncept, v kavárně IF Café můžete sledovat přípravu a šikovné cukrářky při práci, prostory kaváren jsou v hezkých světlých barvách a káva byla vynikající. 


Iveta F. vydala i čtyři knížky, české sladkosti, sladkou Francii, slavnostní pečení a také vánoční pečení. Do rukou se mi zatím nedostala ani jedna, momentálně mi přišlo domů asi deset knížek, které vám postupně nasdílím, ale kuchařky mám moc ráda, ovzlášť s dobrými tipy na sladké.




A pokud vás zajímá její příběh. Začalo to jednoduše, paní Iveta pracovala několik let v developerské firmě. Přihlásila se do kulinářské show s panem Pohlreichem, kam jsme si mimochodem před pár dny zašli na večeři a pak právě na zákusek do IF Café, bohužel jsme museli v restauraci Next Door by Imperial odmítnout dezert a přesunout se, stálo to za to! Ale ať neodbočuji. Pak už si paní Iveta splnila svůj sen a začala se živit tím, co miluje. Je to krásný příběh. Jednu ze svých kaváren má i ve Werichově vile, kam se doufám brzy zajedeme podívat.


Mějte krásný den! Pro dnešek už to bude všechno. Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov