Niche - Serge Lutens A La Nuit

By Elizabeth Lore - 1/25/2019

Všem přeji pěkný den! Blíží se Valentýn a já jsem si pro vás připravila recenzi niche parfému, který by mohl být ideálním dárkem nejen pro vás, ale i pro něj. Mnou zvolená vůně A la nuit je unisex, je to orientální, lehce květinová vůně. Ale povězme si nejdříve něco obecně o niche parfémech. Třeba vás zaujmou a právě na Valentýna si pak můžete udělat radost stejně jako já.



Niche parfémy jsou jedinečné a unikátní tím, že při jejich výrobě jsou používány pouze složky výjmečné kvality. Ingredience v té nejčistší možné podobě. Jedná se o kvalitní manufakturu. Líbí se mi, že jsou to parfémy, které se nemají zalíbit všem, mají být jedinečné a vybrat si svého nositele svým originálním složením. Necílí na davy, cílí na jedince. A la nuit je na trhu od roku 2000, což už bude nějaká doba a na parfémových portálech se řadí mezi bestsellery. Nevím jak vy, ale já velice ráda čtu recenze a články o parfémech.



Jak už jsem psala v úvodu, parfém Serge Lutens A la nuit je unisex, je orientální, květinový. Složení je velice líbivé! Tedy med, jasmín, samozřejmě pižmo. A také benzoin, hřebíček, grenadinu a zelené akordy. Pokud bych na něj měla pohlížet jako na květinový parfém, jak mnozí recenzenti uvádějí, řekla bych, že je to těžká vůně. Ale vzhledem k tomu, že je i orientální, což jednoznačně nad květinami převažuje, dalo by se říct, že je to lehká a nevtírává vůně, zasloužil se o to hlavně výrazný jasmín. Kdo si potrpí na jasmín, jednoznačně doporučuji, tady je opravdu dominantní.


Má nádhernou luxusní krabičku, parfém má šroubovací kulatý urávěr, který odšroubujete a sami si na parfém dáte rozprašovač, který je součástí balení. Flakonek je velice jednoduchý, ale opravdu se zde dá použít slovo luxus.




A koho upoutal medvídek, toho najdete na www.velkymedved.cz, ROSE BEAR je vyrobený v České Republice z maličkých pěnových růží. Mají různé barvy i velikosti.




A pro dnešek je to vše! Přeji vám krásný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

7 komentárov