VERSACE Yellow Diamond & Bright Crystal - který je ten nej?

By Elizabeth Lore - 2/11/2019

Všem přeji pěkný den! Dnes mám pro vás porovnání dvou dle mě nejúžasnějších dámských vůní značky Versace. Ke všem mám samozřejmě určité vzpomínky, vybavím si přesně okamžiky a chvíle. Jsou to vůně s osobností a hlavně s příběhem, to je asi přesnější. A vždycky jsem si chtěla tyto dvě vůně porovnat, tak proč ne rovnou tady na blogu. Určitě jste se někdy i vy rozhodovali, kterou zvolit. Tyto dva krásné křišťály jsou si sice podobné, ale každý je úplně jiný. Ihned se dostanu k jejich složení, které mluví zcela jasně. Ovšem moje vnímání říká, že jsou to dvě vůně, které jaksi patří k sobě.


Yellow Diamond byla má první Versace vůně, to už bude minimálně pět let. Nyní mám doma už nějaký čas velmi oblíbenou Eros Pour Femme. Asi minulý rok jsem si objednala sadu mini vůní Versace, kde byla právě vůně Yellow Diamond, Bright Crystal a Crystal Noir. Byla jsem zvědavá a líbilo se mi mít je všechny, ale byly to opravdu jen miniaturky do kabelky. Bright Crystal je oblíbená vůně mé blonďaté kamarádky J., ta vůně k ní patří. Stejně tak Crystal Noir, ta zase patří k mé černovlasé kamarádce V. Já jsem stále tíhla spíš k Yellow Diamond, ale moc se mi líbila právě Bright Crystal. Na poslední příčce je u mě Crystal Noir, je pro vášnivou ženu. Já mám ráději hravé, ovocné, květinové vůně. Ovšem na večer je Crystal Noir perfektní volbou. Na orientální vůni musím mít vyloženě náladu, teď jsem si jednu orientální vůni vybrala a ta mi bohatě stačí, brzy vám o ní povím víc.


A teď už ke složení Yellow Diamond a Bright Crystal!


Květinová vůně Bright Crystal, zde je dominantní pivoňka a magnólie. Je to lehká vůně s dobrou výdrží, není vlezlá, na oblečení ji cítíte dokud oblečení nevyperete. Oblékáte se do kabátu a cítíte ji. Možná se kde kdo bojí, že je davovou záležitostí stejně jako například Chloé, ale časem stejně jako já zjistíte, že právě proto už tento parfém moc žen nepořizuje a osobně mohu říct, že Bright Crystal i Chloé jsem na nikom dlouho nepotkala! Je prostě dobrá, je krásná a zasloužila si místo mezi nejnositelnějšími vůněmi. Krystal na uzávěru jí dodává eleganci a krásu, stejně tak je tomu i u Yellow Diamond.


Bright Crystal
- granátové jablko
- yuzu
- ledový akord
- pivoňka
- magnólie
- lotos
- rostlinná ambra
- pižmo
- mahagon



U Yellow Diamond jsou perfektně sladěné květinové vůně oživené citrusy. Citrón vám v žádném parfému nebude vonět tak nádherně jako zde. Obsahuje i vanilku, kombinace citrónu a vanilky v takové květinové vůni je to, co tuto vůni staví do mých stálic. Překvapily mě mnohé recenze, kdy se někomu nepozdávala kombinace květin a citrónu, přitom to mi učarovalo. Dominuje zde také mimóza, na to bych málem zapomněla.


Yellow Diamond
- cedrát
- hruškový sorbet
- bergamot
- neroli
- pomerančový květ
- frézie
- mimóza
- leknín
- ambra
- dřevo palo santo
- pižmo



Pro dnešek už to bude vše! Přeji vám krásný a provoněný den! E.





  • Share:

You Might Also Like

2 komentárov