Co si pravidelně objednávám na Notinu?

By Elizabeth Lore - 3/04/2019

Jsem Notinoholik a pravidelně si objednávám konkrétní položky, do obchodů chodím minimálně a hlavně na Notinu mám produkty, které prostě jinde neseženu a nebo bych pro to musela jet do Prahy a ještě bych si připlatila. Jsou věci, které používám více méně čtyři roky. Vím to přesně, protože v době, kdy jsem se nastěhovala do Pardubic se toho hodně změnilo, už jsem si nemohla jen tak pro něco zaběhnout do města. Tady toho moc není, nebo tedy věci, na které jsem zvyklá tu prostě nejsou. Takže začneme! Leta letoucí používám Kallos přípravky na vlasy. Mám potvrzené, že Kallos obsahuje to nejlepší pro vlasy. Kamarádčin tatínek se tomu věnoval a prošly mu rukama i ty nejdražší značky. Výsledky a čísla jsou jasná, jsou to informace, za které se platí zlatem. I tak ale samozřejmě stále nedám dopustit na sametové oleje do vlasů Kérastase, které jsem vám na blogu doporučovala už mockrát. Takže pokud jde o vlasovku, tohleto objednávám pořád a pořád. Kallos mám v zásobě a už je používá každý v mém okolí, což se týká i ostatních věcí, které tu uvidíte. Já a mé kamarádky se navzájem hodně inspirujeme, pokud jde o péči.


Zubní pasty a kartáčky. Na Notinu jsou super kolekce kartáčků Curaprox, i pro partnery (ty se mi líbí nejvíc). Tento je z řady Smart, je cestovní, ideální do kabelky.



Odličovače, tedy cokoliv dvoufázového, větší obsah a rozumná cena. Vždycky jsem si objednávala Garnier, teď jsem ale dala na radu kamarádky a přešla jsem po pár letech na Nivea MicellAir Rose Water. Neskonale nádherně vonící dvoufázovka s růží. Cokoliv s růží miluji, svíčky, krémy, parfémy. Navíc, je fakt, že Garnier už mě začínala tak nějak nudit, možná i štvát. Je fajn to konečně zase vyměnit, tahle lahvička navíc vypadá fakt krásně, motiv růže a růžová barva, to je jasné. Objednala jsem rovnou dvě, protože jsem si tuhle dvoufázovku už samozřejmě vyzkoušela u kamarádky. V této řadě najdete i čistící pleťový gel. A pokud jde obecně o dvoufázovky, používám je pouze na oči, na odlíčení řasenky. Na pleť nikdy.


Maybelline Affinitone používám také cca tři nebo čtyři roky. A opět na doporučení kamarádky, vlastně už tři z nás používají ten samý a hlavně tentýž odstín. Spotřebu mám docela velkou, snažím se mít doma alespoň dva.


A to nejdůležitější jsou laky na nehty Alessandro, Striplac Twin Coat. Nebýt Notina, tak nevím. Vážně je skoro nikde nemají. Jsou dražší, ale vydrží. No a opět se je to věc, kterou jsem nakazila široké okolí. Striplacy jsou zapékací laky, které se neodstraňují acetonem ani broušením, stačí to jen sloupnout. Vydrží týden i víc, u každého je to jiné. Vypozorovala jsem, že se začnou slupovat hodně třeba po horké koupeli.



Jednoznačně barvy a zesvětlovače na vlasy. Z této řady od L'Oréal už jsem zkoušela asi tři druhy a nedokážu říct, který je lepší. Zkoušela jsem už celoplošné zesvětlení, balayage barvení i melíry. Zatím vše dopadlo dobře a vlasy drží.



Málem bych zapomněla na gumičky do vlasů a hřebeny!


A na závěr bych jednoznačně doporučila a tuhle léčivou mast Uriage, která je srovnávaná s Panthenolem. Já jsem dala na doporučení a zvolila tento krém Bariéderm, který používám na svá tetování, tedy na hojení. Nevytahuje totiž z tetování pigment a tetování pak během hojení nebledne. Používám ho také na zarostlé chloupky, které mě občas trápí. Ovšem vypotřebovala jsem už celou tubičku tohoto reparativního krému a pokožku mám úplně vyhlazenou, zmizely i jizvičky. Možná by to mohl být dobrý pomocník i na jizvičky na pleť po akné.


A to by bylo myslím všechno. Určitě je toho víc, ale tohle jsou jednoznačně věci bez kterých se neobejdu ani náhodou a nikdy je moc nestřídám. Mějte pěkný zbytek dne, vaše E.









  • Share:

You Might Also Like

3 komentárov