Jaké to bylo v USA

By Elizabeth Lore - 3/08/2019

Uvědomila jsem si, že tu nemám už ani jeden článek z USA, kde jsem byla před několika lety. Byl to nejlepší trip v mém životě, vlastně nejnáročnější po všech směrech. Poprvé jsem letěla, takže nervy a stres.



Všechny ty papíry okolo, které musíte zařídit před odletem, to samé na letišti, bylo toho hodně, nevěděla jsem co dřív, prostě neználek, co na to říct. Každopádně New York je město, které jsem si zamilovala, strašně moc to pro mě znamená, milovala jsem to tam, každou minutu jsem se cítila úžasně, všechno ostatní mi bylo fuk! Chtěla jsem toho stihnout co nejvíc, takže jsem měla odřené bolavé nohy, byla jsem nevyspaná a ulítaná, stejně jsem nestihla všechno. Byli jsme ubytovaní přímo v centru. Vystřídali jsme dva hotely. Nejdříve jsme bydleli v Rockefellově centru s moc pěkným výhledem.



Pak jsme se přesunuli k Central Parku do hotelu Jumeirah Essex House. Všechno bylo blízko. Do Louise Vuittona jsme to měli pár kroků, takže bylo těžké nejít tam několikrát denně. Nejlepší byl ale Central Park, to je jasné. Ten vzduch byl nepopsatelný, dusno, všude ruch města, pozitivní lidé, samé zajímavé tváře.


Samotný hotel je nemálo známý. Byl to nejluxusnější hotel, na kterém jsem v životě byla. Ale hlavně šlo o jeho umístění, měl 40 pater, prostory hotelu byly neuvěřitelně nádherné. Klasicky se mi stal trapas jako v Pretty Woman, vůbec jsem nechápala, proč na mě pikolík pořád tak kouká a nechce odejít z mého pokoje. Do teď se tomu musím smát.






Skoro každý den jsem snídala ve Starbucks, tehdy jsme neměli Starbucks ani v Brně. Takže to bylo něco, co prostě chceš. Koupila jsem si NYC Starbucks hrníček, ale ani nevím, kde je mu konec.


Tady bych chtěla žít. Kousek od centra, nádherná ulice, to zábradlí.


Tato Apple prodejna je na seznamu nejkrásnějších Apple prodejen na světě. Tahle je v NYC na 5. Avenue. Věčně zamlžená.


A fotky z centra. Začneme budovou Standard & Poors.







Central Park. 




Přístav Liberty City. Jeli jsme se podívat na sochu svobody, ale samozřejmě jsem si nevzala pas. Takže zase příště!


A výhled z pokoje. Nejhezčí bylo, když začalo pršet. A pak taky večer, jen tak koukat z okna.






Víc fotek zveřejňovat nechci. Mám jich plno, ale ty jsou jen moje. Přeji vám všem pěkný den! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov