Jarní Different inspirace!

By Elizabeth Lore - 3/18/2019

Všem přeji pěkný den! Další jarní post je tu, tentokrát zase něco ze světa módy. S příchodem sluníčka jsem tento rok změnila styl oblékání, ani nevím, co mě k tomu nakoplo. Možná vzpomínky na USA, na blogu jste měli před několika dny post s fotkami z mého výletu do USA. Tam jsem se cítila úplně jinak, než tady. Mohla jsem nosit cokoliv jsem chtěla, necítila jsem se nijak zvláštně. Zajeli jsme si minulý týden do Rakouska, i tam jsem se kochala novými trendy. Nerada podléhám tomu, co je zrovna v kurzu, takže jsem si sama vypíchla pár věcí, ke kterým prostě tíhnu a tady je můj seznam toho, co se mi líbí a co si chci pořídit. Už jsem s nakupováním začala, začalo to kožichem, pak dalších kožichem, teniskama s vyšší platformou a je toho ještě hromada, co chci a co mám v merku. V Pardubicích nic moc neseženu, takže musím všechno hledat, to už víte. Někdy je to pekelný, ale online nakupování je pro mě relax, stejně jsem to tak dělala vždycky, online je to pro mě přehlednější a pak si případně zajdu do kamenné prodejny. Většinou stejně musím jet mimo město a nechci jezdit naslepo. Ale zpátky k mému seznamu. Tady to máte!


Kožíšky mi nestačí, líbí se mi na jaro i tyhle EMU pantofle. Chtěla bych šedé ke svému šedému kožichu. Ja naře je pořád vítr, lehce chládek, ale když je sluníčko, tak tyhle pantofle určitě klidně vytáhnu. Tento víkend bylo fakt nádherně, konečně procházka v šatech a nádherné teplo. 


Tenisky s vyšší platformou se mi líbí už šíleně dlouho. Ze začátku jsem se na to moc netvářila, nebyla jsem si jistá, jestli se mi to líbí nebo ne, ale samozřejmě jsem tomu nakonec propadla. Je mi vlastně dost sympatické to, že se mnohým lidem takové křusky hnusí, to se mi na tom líbí ještě víc. Nemusím být pořád sexy, baví mě být svá, nosit co chci, takže proč ne. Tommy Hilfiger jich má hned několik, ale tyhle jsou asi nej, bílé tenisky nemám ani jedny. 



Slippsy se mi líbí hlavně kvůli mašličce a té super barevné nabídce. Kožešiny a mašličky, to je moje.


Happy Socks má přítel rád, nosí je už druhým rokem. Strašně se mi to na chlapech líbí, jen je teda potřeba to umět nosit. Zase je to věc, která se někomu může příčit. 



Tento TH komplet se mi moc líbí, minimálně ten top bych potřebovala k sukni.



A kšiltovku nemám ani jednu, vždycky si říkám, že to beztak nebudu ani nosit, ale strašně se mi líbí. Calvin Klein se mi líbí tato v šedé barvě a se světle růžovým nápisem. 

Ala možná by se mi víc hodila tahle tmavě modrá Tommy Hilfiger, celkově bez růžové barvy asi lepší. Jen nevím, jestli to logo není moc velké. Viděla jsem ji v Rakousku a byla jsem ráda, že jsem ji našla i online, tak bych asi sáhla po týhle.

A ještě tu mám domácí šaty, tedy ti je jejich popis, ale já bych je nosila samozřejmě ven. Na doma mám úplně ty samé, ale s králíčkama a ještě jedny s kočičkama. 


A ještě tenhle skoro dres, ty jsou úplně boží. Hrozně je chci, co na ně říkáte? 


Pro dnešek je to všechno, mějte pěkný zbytek dne! Vaše E.

  • Share:

You Might Also Like

10 komentárov